Asij on ühe aia Barbaresco, loomulikult 100% Nebbiolo. Asij’d on küpsetatud kaks aastat tammevaadis. Värvuselt on vein sügavpunane, rubiinse varjundiga. Intensiivse aroomi põhikomponendiks on kannike ja roosilehed, seda rohkem närbunud kujul. Nende kõrval eksisteerivad seened, magusad vürtsid ja metsamarjad. Vein on väga heas tasakaalus, rühika happe ja kerge mineraalsusega. Barbarescos on üheagselt rustikaalset jõudu ja peent elegantsi. Gambero Rosso annab Cerettode Barbarescole 2 tähte, enamike veinikriitikute hinded jäävad 90 ja 94 punkti vahele. Sobib pikemaajaliseks säilitamiseks, aga passib ka praegu koheselt joomiseks. Vajab kindlasti dekanteerimist.
Piedmonte ühes kuulsamas Ceretto veinimajas on tegev neljas põlvkond. Vennad Bruno ja Marcello olid need tänu kellele haarati 30 aastat tagasi fookusesse terroir mõiste, osteti väikestelt kasvatajatelt kokku 120 hektarit maad ja hakati panustama viinamarjapõldudel tehtavasse töösse. Barolovennad Cerettod on eelkõige tuntud kui ühe aia Barolo meistrid, lisaks saadab neid innovatiivse ja kunstilembese veinimõisa tiitel. Ceretto veinimõisa kuulus moderne kuup ja kirevavärviline erakabel on vaid vähesed näited pere kunstialgatustest. Alba linnakesse asutatud restoranile omistati hiljaaegu kolmas Michelin tärn. Alates 1999. aastast said firmas tööd vendade mõlemad lapsed, tuues juurde värsket verd ja suurendades veelgi firma dünaamikat.
Asij on ühe aia Barbaresco, loomulikult 100% Nebbiolo. Asij’d on küpsetatud kaks aastat tammevaadis. Värvuselt on vein sügavpunane, rubiinse varjundiga. Intensiivse aroomi põhikomponendiks on kannike ja roosilehed, seda rohkem närbunud kujul. Nende kõrval eksisteerivad seened, magusad vürtsid ja metsamarjad. Vein on väga heas tasakaalus, rühika happe ja kerge mineraalsusega. Barbarescos on üheagselt rustikaalset jõudu ja peent elegantsi. Gambero Rosso annab Cerettode Barbarescole 2 tähte, enamike veinikriitikute hinded jäävad 90 ja 94 punkti vahele. Sobib pikemaajaliseks säilitamiseks, aga passib ka praegu koheselt joomiseks. Vajab kindlasti dekanteerimist.
Piedmonte ühes kuulsamas Ceretto veinimajas on tegev neljas põlvkond. Vennad Bruno ja Marcello olid need tänu kellele haarati 30 aastat tagasi fookusesse terroir mõiste, osteti väikestelt kasvatajatelt kokku 120 hektarit maad ja hakati panustama viinamarjapõldudel tehtavasse töösse. Barolovennad Cerettod on eelkõige tuntud kui ühe aia Barolo meistrid, lisaks saadab neid innovatiivse ja kunstilembese veinimõisa tiitel. Ceretto veinimõisa kuulus moderne kuup ja kirevavärviline erakabel on vaid vähesed näited pere kunstialgatustest. Alba linnakesse asutatud restoranile omistati hiljaaegu kolmas Michelin tärn. Alates 1999. aastast said firmas tööd vendade mõlemad lapsed, tuues juurde värsket verd ja suurendades veelgi firma dünaamikat.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.