Villa Giada veinimaja asub otse Piemonte südames, veini ja gastronoomia poolest tuntud väikeste linnakeste rüpes. Üle kahesaja aasta vanune perefirma usub traditsionaalsetesse veinivalmistusmeetoditesse ja kasutab veinide laagerdamiseks vana maaalust veinikeldrit. Põllul on nad naturaalse lähenemise pooldajad, mis tegelikult ei ole midagi muud kui taasleitud esivanemate looduslähedasest eluviisist ammutatud tarkused. Villa Giada veinide tippkvaliteedi taga on tänaseks päevaks väga kõrgelt hinnatud veinimeister Andrea Faccio, kes oma pere traditsioone jätkeb. Villa Giada Barolo viinapuuaiad asuvad La Morra külas ja Barolo üldapellatsioonis vahemikus 350m - 480m merepinnast. Pinnase kompositsioonis domineerib sinine mergel ja savisus, väikeste liivaste vahekihtidega. Viinamarjad korjatakse käsitsi. Vein läbib 30-päevase matseratsiooni terastankides. Edasi liigub veini 30 kuuks õilistuma suurtesse tammevaatidesse. Vein on elava happega, tunda on tumedaid marju, roose, kannikesi, pisut tõrvasust, liköörsust ning tumedat šokolaadi. Elegantne ja sametine. Veini võib juua kohe või anda talle julgelt veel aastaid keldris.
Villa Giada veinimaja asub otse Piemonte südames, veini ja gastronoomia poolest tuntud väikeste linnakeste rüpes. Üle kahesaja aasta vanune perefirma usub traditsionaalsetesse veinivalmistusmeetoditesse ja kasutab veinide laagerdamiseks vana maaalust veinikeldrit. Põllul on nad naturaalse lähenemise pooldajad, mis tegelikult ei ole midagi muud kui taasleitud esivanemate looduslähedasest eluviisist ammutatud tarkused. Villa Giada veinide tippkvaliteedi taga on tänaseks päevaks väga kõrgelt hinnatud veinimeister Andrea Faccio, kes oma pere traditsioone jätkeb. Villa Giada Barolo viinapuuaiad asuvad La Morra külas ja Barolo üldapellatsioonis vahemikus 350m - 480m merepinnast. Pinnase kompositsioonis domineerib sinine mergel ja savisus, väikeste liivaste vahekihtidega. Viinamarjad korjatakse käsitsi. Vein läbib 30-päevase matseratsiooni terastankides. Edasi liigub veini 30 kuuks õilistuma suurtesse tammevaatidesse. Vein on elava happega, tunda on tumedaid marju, roose, kannikesi, pisut tõrvasust, liköörsust ning tumedat šokolaadi. Elegantne ja sametine. Veini võib juua kohe või anda talle julgelt veel aastaid keldris.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.