Francesco Clerico on omanimelises veinimajas kasvatanud viinamarju orgaaniliselt juba aastast 1982.
Bussia viinamarjaistandustest tulevad suured ja rikkalikud Barolod. Samuti kulub nende täielikuks küpsemiseks kõige kauem aega.
Vein on värvuselt sügav karmiinpunane. Aroomis vürtsistatud roosi, iirist ja sellerit ja aniisi. Maitses kuiv, soe, täidlane, rühikate tanniinidega ja püsiva järelmaitsega. Veini võib veel pikalt keldris hoida.
Barolo Bussia sobib oma struktuuri ja maitseomaduste poolest hästi liha-, uluki- ja küpsenud juustude juurde.
Francesco Clerico on omanimelises veinimajas kasvatanud viinamarju orgaaniliselt juba aastast 1982.
Bussia viinamarjaistandustest tulevad suured ja rikkalikud Barolod. Samuti kulub nende täielikuks küpsemiseks kõige kauem aega.
Vein on värvuselt sügav karmiinpunane. Aroomis vürtsistatud roosi, iirist ja sellerit ja aniisi. Maitses kuiv, soe, täidlane, rühikate tanniinidega ja püsiva järelmaitsega. Veini võib veel pikalt keldris hoida.
Barolo Bussia sobib oma struktuuri ja maitseomaduste poolest hästi liha-, uluki- ja küpsenud juustude juurde.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.