Bembibre tähistab linna nime Hispaanias, Leoni provintsis, El Bierzo piirkonnas. Mencia viinamarjad selle veini tarbeks on korjatud käsitsi. Mencia on kohalik sort, mida kasvatatksegi peamiselt Hispaania põhjaosas ning Portugalis (seal nimetatakse seda Jaen´iks). Veini kääritamine toimub naturaalse õhust leiduva pärmiga 25 päeva jooksul suurtes prantsuse tammevaatides. Seejärel suunatakse 15 kuuks väikestesse prantsuse tamme vaatidesse õilistuma. Enne müügile paiskamist rahuneb vein veel miinimum 24 kuud pudelis.
Särava ja sügava rubiinpunase tooniga. Aroomilt kompleksne ja sügav, tunda on moosiseid metsmarju, balsamiäädikat, sigarit ja grafiiti. Maitse on tihe ja suurepärases tasakaalus. Moosised metsamarjad jätkuvad, tanninid on suus kui siid ja samet, elegantne järelmaitse sillutab teed mustale ploomile ja seedrile.
Vein on ideaalne kaaslane maitsekate toitude juurde nagu kõiksugu lihahautised, metsloomaliha, ahjulammas, laagerdatud juustud. Ava vein mõnda aega enne selle nautimist, soovitame dekanteerida, et vein saaks avaneda ja avaldada oma parimaid külgi.
Dominio de Tares veinimaja loodi aastal 2000 ning neist sai koheselt kogu piirkonna pioneer ja eestkõneleja. Alles 11a varem, aastal 1989 loodi DO Bierzo ametlik apellatsioon, kuigi selle imepisikese veinipiirkonna ajalugu ulatub pikalt phylloxera-eelsesse perioodi ehk 19, sajandisse. Dominio de Tares veinimaja esimene aastakäik oligi 2000, mis saavutas suurt edu ja veinikriitikute heakskiidu ning pani selle tundmatu piirkonna oma tundmatute kohalike viinamarjasortidega maailmakaaridle. Bierzos toimib nö väikepõllumajandussüsteem, kus maalapid on pärandatud isalt pojale ning need lapid omakorda poolitatud järgmise põlvkonna vahel - selles osas väga sarnane näiteks Burgundiale. Keskmine kõrgus merepinnast on 650m.