1982. aastal astusid Cerettod hullumeelse sammu, otsustati rajada Alba lähistel Arneisi viinamarjaaiad ja hakata tootma kvaliteetset valget veini muidu nii punasele veinile keskendunud piirkonnas. Enne oli Piedmontele ainuomast Arneisi marja peamiselt Nebbiolo lahjendamiseks kasutatud. Esimene aastakäik Arneisi pudeldati aastal 1985 ning ristiti Blangé´ks kõrvalkülas Cherascos resideeruva Prantsuse boulangeri ehk pagari auks. Arneis on oma põhiomadustelt puuviljane kerge happega vein. Veini ilmestab kerge vurts, mis ilmub sinna käärimise käigus. Ceretto kasutab kõiki moodsa tehnoloogia võimalusi alates madalatest arvuti poolt kontrollitud temperatuuridest kuni pärmi töö suunamiseni, et toota noorelt joodavat ja kihisevalt värskendavat suvist veini.
Blangé on hele, roheka varjundiga helekollase värvusega. Lõhn on aromaatne, esmalt tunda tsitruselisi, siis toorest aprikoosi, visrikut, vieidike pirni. Lõhnas sekundeerib õrn mõrkjus, mida saab õllehumalaga võrrelda. Maitset valdavad tsitruselised, ja pirnidüshess. Kestma jäävad sidrun ja mõnus mineraalsus.
1982. aastal astusid Cerettod hullumeelse sammu, otsustati rajada Alba lähistel Arneisi viinamarjaaiad ja hakata tootma kvaliteetset valget veini muidu nii punasele veinile keskendunud piirkonnas. Enne oli Piedmontele ainuomast Arneisi marja peamiselt Nebbiolo lahjendamiseks kasutatud. Esimene aastakäik Arneisi pudeldati aastal 1985 ning ristiti Blangé´ks kõrvalkülas Cherascos resideeruva Prantsuse boulangeri ehk pagari auks. Arneis on oma põhiomadustelt puuviljane kerge happega vein. Veini ilmestab kerge vurts, mis ilmub sinna käärimise käigus. Ceretto kasutab kõiki moodsa tehnoloogia võimalusi alates madalatest arvuti poolt kontrollitud temperatuuridest kuni pärmi töö suunamiseni, et toota noorelt joodavat ja kihisevalt värskendavat suvist veini.
Blangé on hele, roheka varjundiga helekollase värvusega. Lõhn on aromaatne, esmalt tunda tsitruselisi, siis toorest aprikoosi, visrikut, vieidike pirni. Lõhnas sekundeerib õrn mõrkjus, mida saab õllehumalaga võrrelda. Maitset valdavad tsitruselised, ja pirnidüshess. Kestma jäävad sidrun ja mõnus mineraalsus.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.