Malolaktiline fermentatsioon uutes tammevaatides, millele järgneb 24 kuud küpsemist samades vaatides 16 kraadi juures. Veini eluiga on õigetes tingimustes hoitult 10 - 12 aastat. Välimuselt on vein granaatpunane. Intensiivne aroom, millest tunda lagritsat, vaniljet ja põldmarja. Maitse on täidlane heas tasakaalus. Veini kroonib pikk elegantne järelmaitse. Sangiovese annab marjase, eriti kirssidest pakatava veini. Sutsuke (5%) Canaiolot lisab täidlust ja keha veinile juurde.
Kohati annab aimata suitsu ja kerget alusmetsa aroomi. Tanniinid on hästi siidised. Gambero Rosso Itaalia veinigiid annab veinile 2 pokaali kolmest.
Malolaktiline fermentatsioon uutes tammevaatides, millele järgneb 24 kuud küpsemist samades vaatides 16 kraadi juures. Veini eluiga on õigetes tingimustes hoitult 10 - 12 aastat. Välimuselt on vein granaatpunane. Intensiivne aroom, millest tunda lagritsat, vaniljet ja põldmarja. Maitse on täidlane heas tasakaalus. Veini kroonib pikk elegantne järelmaitse. Sangiovese annab marjase, eriti kirssidest pakatava veini. Sutsuke (5%) Canaiolot lisab täidlust ja keha veinile juurde.
Kohati annab aimata suitsu ja kerget alusmetsa aroomi. Tanniinid on hästi siidised. Gambero Rosso Itaalia veinigiid annab veinile 2 pokaali kolmest.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.