Brunello di Montalcinot toodetakse 9 hektari suuruselt edela suunas avatud alalt 30 000 pudelit. Kääritamine kestab 25 päeva kontrollitud madalal temperatuuril roostevabast terases. Brunello on seejärel 3 aastat tammes ja siis settib veel 4 kuud pudelis enne müüki jõudmist. Vein on olemuselt intelligentne. Värvus on rubiinpunane, apelsinikoore karva helkiva veiniringiga. Põhilõhnad moodustavad marjad ja vürtsid. Vürtsikat poolt esindavad kaneel, tähtaniis ja lagrits. Intensiivne kõikehõlmav marjasus meenutab üksipulgi lahti harutades küpset kirssi, kompotivaarikat ja ploomi. Küpsevale veinile kohaselt leidub ka ürte ja alusmetsa noote. Siidise tammekarakteri kõrval on hoomata nahka ja suitsust tubakat. Lõppu jääb kestma särtsakas hape ja ehe mineraalsus.
Brunello di Montalcinot toodetakse 9 hektari suuruselt edela suunas avatud alalt 30 000 pudelit. Kääritamine kestab 25 päeva kontrollitud madalal temperatuuril roostevabast terases. Brunello on seejärel 3 aastat tammes ja siis settib veel 4 kuud pudelis enne müüki jõudmist. Vein on olemuselt intelligentne. Värvus on rubiinpunane, apelsinikoore karva helkiva veiniringiga. Põhilõhnad moodustavad marjad ja vürtsid. Vürtsikat poolt esindavad kaneel, tähtaniis ja lagrits. Intensiivne kõikehõlmav marjasus meenutab üksipulgi lahti harutades küpset kirssi, kompotivaarikat ja ploomi. Küpsevale veinile kohaselt leidub ka ürte ja alusmetsa noote. Siidise tammekarakteri kõrval on hoomata nahka ja suitsust tubakat. Lõppu jääb kestma särtsakas hape ja ehe mineraalsus.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.