Chablis saab oma täidlusele kõvasti sisu juurde tänu pikale settekontaktile veini valmistamisprotsessi käigus. Malolaktiline fermentatsioon muudab veini oluliselt ümaramaks. Lähtuvalt erinevatest pinnasetüüpidest on veinis samaaegselt esindatud värske rohelus, tugev kriidine mineraalsus ja tsitruseline täidlus. 2011. aasta Chablis on otsekohene, leides kiirelt tee traditsionaalse mineraalse Chardonnay armastaja südamesse.
Chablis saab oma täidlusele kõvasti sisu juurde tänu pikale settekontaktile veini valmistamisprotsessi käigus. Malolaktiline fermentatsioon muudab veini oluliselt ümaramaks. Lähtuvalt erinevatest pinnasetüüpidest on veinis samaaegselt esindatud värske rohelus, tugev kriidine mineraalsus ja tsitruseline täidlus. 2011. aasta Chablis on otsekohene, leides kiirelt tee traditsionaalse mineraalse Chardonnay armastaja südamesse.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.