Bestwine klubiliikmetele täishinnaga toodetelt -20%. Tasuta transport alates 50 € Tallinnas (ja alates 100 € väljaspool Tallinna).

Esinduspood:

+372 622 8970

E-pood:

+372 5305 2053 (E–R kell 9–17)

0
0,00 €
Minu ostukorv
Ostukorv on tühi
Kõik kokku:
0,00 €
Tasuta kojuvedu alates 50€

Waris-Hubert Albescent Grand Cru Extra-Brut NV

Champagne Waris-Hubert
Laos
(1)
53,30 €
(6)
319,83 €

Klubiliikmele kõik täishinnaga tooted -20% 

Bestwine garanteerib veinide 
kõrge kvaliteedi

Tasuta transport 
alates 50€ ostust

Online sommeljee

Tootja Champagne Waris-Hubert
Värvus valge
Riik Prantsusmaa
Viinamarjasort Chardonnay 100%
Piirkond Avize, Côte des Blancs, Champagne
Aastakäik NV
Apellatsioon Champagne AOC
Alkoholi protsent 12%
Serveerimistemperatuur 6-8°C
Toote tüüp Šampanja
Maht 75cl
Sobivus toiduga Aperitiiv, forellimari crème fraiche’ga tatrapliinil
Kirjeldus Tootja Kirjeldus
Šampanja „Albescent“ nimes sisalduv Albe (valge) viitab perekonna tavadele valmistada vaid BdB šampanjasid. „Albescent“ on šampanjamaja Grand Cru taseme Blanc de Blancs šampanjade väärikas esindaja. Klaasis kahvatukollane, diskreetse roheka helgiga. Aroomis märg kriit, tagasihoidlikule esmamuljele järgneb metspähkel ja mahe mandel. Suus elegantselt õhuline, peaaegu kliiniliste maitsenootidega kirkalt kriidine. Maitses valgeid puuvilju ja sidrunikoort. Meeldejääv elamus Côte des Blancs’ Grand Cru Blanc de Blancs šampanjast.
Waris-Hubert šampanjamaja asub Côte des Blancs aladel, Grand Cru apellatsiooni külas Avize’s. Täna toimetab majas neljas põlvkond – Stéphane ja Olivier Waris, kes valmistavad isikupäraseid Grand Cru ja Premier Cru šampanjasid. 17-st Champagne Grand Cru külast on Waris-Hubertí perekonnal põlde 5 külas: Avize, Oger, Cramant ja Chouilly Côte des Blancs aladel ning väikese erandina on neil Grand Cru põld ka Aÿ külas Vallée de la Marneís, mis on tuntud just pinot noir poolest. Veinimeister Olivier´il on väga puristlik lähenemine terroir´le kombnineerides biodünaamika ja targa veinivalmsitamise. "See, kes ei tunne väga hästi oma viinapuid, ei saa teha head veini", ütleb Olivier. Umbrohutõrje toimub hobustega maad kündes. Oluline on pinnasele anda õhku - õhus seisneb elu, mikroobid putukad - looduslik mitmekesisus. Seda sügavamale jõuavad omakorda viinapuude juured ja väljendavad veinides ühe rohkem selle väärika terroir ilu ja komplekssust.
Sarnased tooted