„Sophos“ on meeldejääv sümbioos märkimisväärsest 2015. aastakäigust, Avize’ terroir’st ning hoolega valitud Chardonnay viinamarjadest. See küps ning jõuline šampanja väärib Waris-Hubert’ šampanjapere lipulaeva tiitlit.
Klaasis kuldkollane, diskreetse roheka helgiga. Võine-suitsune aroom väljendab joogi küpsust ja jõuliselt tammist iseloomu. Aroomis veel suhkrustatud aprikoose, vaniljet, metspähkit ja isegi veidi kohvi. Suus külluslik ja küps, ümar, puidune ja vaniljene, järelmaitse siiski värskendav.
Veini on hoitud pärmisettel 6 aastat, milles 2 aastat tammevaadis. Dosage 4 g/L. Seda šampanjati toodetakse ca 2800 pudelit aastas.
Waris-Hubert šampanjamaja asub Côte des Blancs aladel, Grand Cru apellatsiooni külas Avize’s. Täna toimetab majas neljas põlvkond – Stéphane ja Olivier Waris, kes valmistavad isikupäraseid Grand Cru ja Premier Cru šampanjasid. 17-st Champagne Grand Cru külast on Waris-Hubertí perekonnal põlde 5 külas: Avize, Oger, Cramant ja Chouilly Côte des Blancs aladel ning väikese erandina on neil Grand Cru põld ka Aÿ külas Vallée de la Marneís, mis on tuntud just pinot noir poolest. Veinimeister Olivier´il on väga puristlik lähenemine terroir´le kombnineerides biodünaamika ja targa veinivalmsitamise. "See, kes ei tunne väga hästi oma viinapuid, ei saa teha head veini", ütleb Olivier. Umbrohutõrje toimub hobustega maad kündes. Oluline on pinnasele anda õhku - õhus seisneb elu, mikroobid putukad - looduslik mitmekesisus. Seda sügavamale jõuavad omakorda viinapuude juured ja väljendavad veinides ühe rohkem selle väärika terroir ilu ja komplekssust.
„Sophos“ on meeldejääv sümbioos märkimisväärsest 2015. aastakäigust, Avize’ terroir’st ning hoolega valitud Chardonnay viinamarjadest. See küps ning jõuline šampanja väärib Waris-Hubert’ šampanjapere lipulaeva tiitlit.
Klaasis kuldkollane, diskreetse roheka helgiga. Võine-suitsune aroom väljendab joogi küpsust ja jõuliselt tammist iseloomu. Aroomis veel suhkrustatud aprikoose, vaniljet, metspähkit ja isegi veidi kohvi. Suus külluslik ja küps, ümar, puidune ja vaniljene, järelmaitse siiski värskendav.
Veini on hoitud pärmisettel 6 aastat, milles 2 aastat tammevaadis. Dosage 4 g/L. Seda šampanjati toodetakse ca 2800 pudelit aastas.
Waris-Hubert šampanjamaja asub Côte des Blancs aladel, Grand Cru apellatsiooni külas Avize’s. Täna toimetab majas neljas põlvkond – Stéphane ja Olivier Waris, kes valmistavad isikupäraseid Grand Cru ja Premier Cru šampanjasid. 17-st Champagne Grand Cru külast on Waris-Hubertí perekonnal põlde 5 külas: Avize, Oger, Cramant ja Chouilly Côte des Blancs aladel ning väikese erandina on neil Grand Cru põld ka Aÿ külas Vallée de la Marneís, mis on tuntud just pinot noir poolest. Veinimeister Olivier´il on väga puristlik lähenemine terroir´le kombnineerides biodünaamika ja targa veinivalmsitamise. "See, kes ei tunne väga hästi oma viinapuid, ei saa teha head veini", ütleb Olivier. Umbrohutõrje toimub hobustega maad kündes. Oluline on pinnasele anda õhku - õhus seisneb elu, mikroobid putukad - looduslik mitmekesisus. Seda sügavamale jõuavad omakorda viinapuude juured ja väljendavad veinides ühe rohkem selle väärika terroir ilu ja komplekssust.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.