Colombaiolo puhul on tegemist superpreemium veiniga Sangiovese Grosso viinamarjast. Seda haruldust toodetakse ainult 4000 pudelit äärmise hoolega valitud marjadest. Kääritamine leiab aset 70 hektoliitristes slavoonia tammetünnides. Temperatuur hoitakse ühtlaselt 28-30 kraadi juures ja käärimine kestab 25 päeva. Iga päev võetakse ette veini ümberpumpamine. Edasi pannakse vein neljaks aastaks 18–25 hektoliitristesse slavoonia tammest nõudesse. Selle aja jooksul leiab aset ka malolaktiline fermentatsioon, mille käigus muutub vein pehmemaks ja ümaramaks. Pärast tamme lastakse Riserva stiilis Brunellol veel pool aastat pudelis end koguda, et maitsed kõik ühtlaselt seguneksid. Rubiinpunase Colombaiolo lõhnad on mitmekesised, samas delikaatsed ja elegantsed. Sangiovesele omaselt on lõhnas tumedad kirsid, punased marjad ja põldmari. Marjasus on pigem küps ja liköörne. Veinil on keskmise tugevusega hape. Colombaiolol on võimas struktuur, mille keskseks osas on parkained. Suus on küpsed pargid püsivad, aga samas leebe ja siidise olemusega. Nad moodustavad happega ilusa harmoonilise terviku. Pikast tammelaagerdusest annab tunnistust veini vürtsikas karakter ja suitsune aroom. Lõppu jääb kestma pinnasest pärit soolakas mineraalsus.
Colombaiolo puhul on tegemist superpreemium veiniga Sangiovese Grosso viinamarjast. Seda haruldust toodetakse ainult 4000 pudelit äärmise hoolega valitud marjadest. Kääritamine leiab aset 70 hektoliitristes slavoonia tammetünnides. Temperatuur hoitakse ühtlaselt 28-30 kraadi juures ja käärimine kestab 25 päeva. Iga päev võetakse ette veini ümberpumpamine. Edasi pannakse vein neljaks aastaks 18–25 hektoliitristesse slavoonia tammest nõudesse. Selle aja jooksul leiab aset ka malolaktiline fermentatsioon, mille käigus muutub vein pehmemaks ja ümaramaks. Pärast tamme lastakse Riserva stiilis Brunellol veel pool aastat pudelis end koguda, et maitsed kõik ühtlaselt seguneksid. Rubiinpunase Colombaiolo lõhnad on mitmekesised, samas delikaatsed ja elegantsed. Sangiovesele omaselt on lõhnas tumedad kirsid, punased marjad ja põldmari. Marjasus on pigem küps ja liköörne. Veinil on keskmise tugevusega hape. Colombaiolol on võimas struktuur, mille keskseks osas on parkained. Suus on küpsed pargid püsivad, aga samas leebe ja siidise olemusega. Nad moodustavad happega ilusa harmoonilise terviku. Pikast tammelaagerdusest annab tunnistust veini vürtsikas karakter ja suitsune aroom. Lõppu jääb kestma pinnasest pärit soolakas mineraalsus.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.