Bodegas Roda, olles saavutanud Rioja D.O.C. piirkonnas kultusstaatuse, hakkas pärast 20 tegutsemisaastat otsima uut, omaenda kõrgetele nõudmistele vastavat head kasvupiirkonda tempranillo viinamarjasordile väljaspool Rioja´t. Nad leidsid selle Ribera del Duero’s. Sündis Bodegas La Horra ning nende Corimbo ja Corimbo I – karakteriga veinid.
James Suckling on tunnustanud selle veini 94 punkti vääriliseks!
Corimbo on sümbioos kolme linnakese La Horra, Roa ja Burgose ümbrusest käsitsi korjatud, orgaaniliselt kasvatatud 20-aastaste viinapuude viinamarjadest. Terastankides toimub spontaanne fermentatsioon ehk kasutatakse õhus leiduvat naturaalset pärmi, seejärel läbib vein prantsuse tammevaatides ka malolaktilise fermentatsiooni. Hiljem õilistatakse teda 14 kuud tammevaatides, millest 80% on prantsuse ning 20% ameerika tamm.
Oma värvuselt on vein intensiivne sügavpunane. Aroom on intensiivne, täis punaseid ja musti marju, millest eriti kerkivad esile põldmari ja kirss, miskit mineraalset ja soolakat, elegantne doos ürte ja vürtse. Sekundaarsetes aroomides märga metsaalust, männimetsa ja kannikesi. Huvitava nüansina „viskab sisse“ värsket pistaatsiapähklit. Maitses on vein lopsakas ja laia maitsespektrumiga, tammeviimistlus on elegantne, sametine ja meeldiv. Suutäis musti ja punaseid marju! Pikas järelmaitses ilmnevad õrnad ja meeldivad tammenüansid.
Bodegas Roda, olles saavutanud Rioja D.O.C. piirkonnas kultusstaatuse, hakkas pärast 20 tegutsemisaastat otsima uut, omaenda kõrgetele nõudmistele vastavat head kasvupiirkonda tempranillo viinamarjasordile väljaspool Rioja´t. Nad leidsid selle Ribera del Duero’s. Sündis Bodegas La Horra ning nende Corimbo ja Corimbo I – karakteriga veinid.
James Suckling on tunnustanud selle veini 94 punkti vääriliseks!
Corimbo on sümbioos kolme linnakese La Horra, Roa ja Burgose ümbrusest käsitsi korjatud, orgaaniliselt kasvatatud 20-aastaste viinapuude viinamarjadest. Terastankides toimub spontaanne fermentatsioon ehk kasutatakse õhus leiduvat naturaalset pärmi, seejärel läbib vein prantsuse tammevaatides ka malolaktilise fermentatsiooni. Hiljem õilistatakse teda 14 kuud tammevaatides, millest 80% on prantsuse ning 20% ameerika tamm.
Oma värvuselt on vein intensiivne sügavpunane. Aroom on intensiivne, täis punaseid ja musti marju, millest eriti kerkivad esile põldmari ja kirss, miskit mineraalset ja soolakat, elegantne doos ürte ja vürtse. Sekundaarsetes aroomides märga metsaalust, männimetsa ja kannikesi. Huvitava nüansina „viskab sisse“ värsket pistaatsiapähklit. Maitses on vein lopsakas ja laia maitsespektrumiga, tammeviimistlus on elegantne, sametine ja meeldiv. Suutäis musti ja punaseid marju! Pikas järelmaitses ilmnevad õrnad ja meeldivad tammenüansid.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.