Priorat on piirkonnana viimasel aastakümnel tõelisesse kultusstaatusesse tõusnud. Kuigi see asub Kataloonia pealinnale Barcelonale lähedal, on see jäänud muus maailmast äralõigatuks. Unikaalne terroir ja 150-400 meetri kõrgusel merepinnast asetsevatele küngastele pikitud iidsed aiad annavad veine, mis räägivad iseenda eest. Kahjuks on enamike hinnad laes. 1997. aastal asutatud kohalikke kasvatajaid ühendava Costers del Priori firma veinid pakuvad endiselt väga hea hinna ja kvaliteedi suhet. Enamike kasvatajate põllulapid on kaetud vanade viinapuudega. Jämedaid viinamarjakönte täis nõlv on Prioratile iseloomulik vaatepilt. Vein saab täidlasem ja väljendusrikkam. Costers del Priori Crianza on läbinud kaheaastase laagerduse. Veinis on omavahel seguks põimitud kohalikud Carignano ja Garnacha ning rahvusvahelised Cabernet Sauvignon ja Syrah. Küpsed tanniinid jätavad suus siidise mulje ja toetavad igati selle rikkaliku veini marjasust. Enim väljendub veinis Garnacha külluslik ja vürtsine iseloom. Hape teeb veinist värske ja särtsaka eksemplari.
Priorat on piirkonnana viimasel aastakümnel tõelisesse kultusstaatusesse tõusnud. Kuigi see asub Kataloonia pealinnale Barcelonale lähedal, on see jäänud muus maailmast äralõigatuks. Unikaalne terroir ja 150-400 meetri kõrgusel merepinnast asetsevatele küngastele pikitud iidsed aiad annavad veine, mis räägivad iseenda eest. Kahjuks on enamike hinnad laes. 1997. aastal asutatud kohalikke kasvatajaid ühendava Costers del Priori firma veinid pakuvad endiselt väga hea hinna ja kvaliteedi suhet. Enamike kasvatajate põllulapid on kaetud vanade viinapuudega. Jämedaid viinamarjakönte täis nõlv on Prioratile iseloomulik vaatepilt. Vein saab täidlasem ja väljendusrikkam. Costers del Priori Crianza on läbinud kaheaastase laagerduse. Veinis on omavahel seguks põimitud kohalikud Carignano ja Garnacha ning rahvusvahelised Cabernet Sauvignon ja Syrah. Küpsed tanniinid jätavad suus siidise mulje ja toetavad igati selle rikkaliku veini marjasust. Enim väljendub veinis Garnacha külluslik ja vürtsine iseloom. Hape teeb veinist värske ja särtsaka eksemplari.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.