Il Gascione on üks Araldica omandis olevaid veinimõisu. Veini nimi Crocera tuleb ristteest, mis põldude vahel kulgeb. Tegemist on 100 % Barberaga Monferrato mägedest. See on kõige olulisem Barbera kasvatusala. Marjad veini jaoks korjatakse käsitsi Il Cascinone ja d’Annona põldudelt. Veini valmistab Araldica Vini grupi veinimeister Claudio Manera. Barberat hoitakse 12 kuud Prantsuse tammevaadis, millest 10% on uued vaadid. Tammelaagerdus annab veinile kõvasti täidlust juurde, samas säilib Barberale omane mahlane ehe hape. Lõhnas ja maitses leiab küllaga küpseid musti ploome ja musti hapukaid kirsse. Küps ja jõulise kehandiga Barbera oma keldris laagerdudes suurt arengupotensiaali.
Saavutused:
Wine Enthusiast - 87 punkti
Araldica on Piemonte piirkonna kõige progressiivsem veinikooperatiiv. Asub see Barbera d’Asti südames Castel Bogliones. Kooperatiivi on koondunud 230 viinamarjakasvatajat, kellel kokku on viinamarjade all 690 hektarit maad. Nad on tuntud kui väga head Barbera, Gavi ja Moscato tootjad, aga tunnustatud on ka Roero Arneis, Barolo ja Barbaresco. Motoks on head joodavad veinid sõbraliku ja kõigile vastuvõetava hinnaga, Kõik veinid valmivad veinimeistrist mänedzeri Claudio Manera taktikepi all. Tema isa oli 1950ndatel kogu veinigrupi asutaja. Hetkel on firmas tegevad ka Claudio naine Leila ja nende veinimeistriks õppinud poeg Carlo. Alasia veinide selitamisel ja filtreerimisel ei ole kastutatud loomseid aineid, seetõttu on nad sobilikud taimetoitlastele ja veganitele.
Il Gascione on üks Araldica omandis olevaid veinimõisu. Veini nimi Crocera tuleb ristteest, mis põldude vahel kulgeb. Tegemist on 100 % Barberaga Monferrato mägedest. See on kõige olulisem Barbera kasvatusala. Marjad veini jaoks korjatakse käsitsi Il Cascinone ja d’Annona põldudelt. Veini valmistab Araldica Vini grupi veinimeister Claudio Manera. Barberat hoitakse 12 kuud Prantsuse tammevaadis, millest 10% on uued vaadid. Tammelaagerdus annab veinile kõvasti täidlust juurde, samas säilib Barberale omane mahlane ehe hape. Lõhnas ja maitses leiab küllaga küpseid musti ploome ja musti hapukaid kirsse. Küps ja jõulise kehandiga Barbera oma keldris laagerdudes suurt arengupotensiaali.
Saavutused:
Wine Enthusiast - 87 punkti
Araldica on Piemonte piirkonna kõige progressiivsem veinikooperatiiv. Asub see Barbera d’Asti südames Castel Bogliones. Kooperatiivi on koondunud 230 viinamarjakasvatajat, kellel kokku on viinamarjade all 690 hektarit maad. Nad on tuntud kui väga head Barbera, Gavi ja Moscato tootjad, aga tunnustatud on ka Roero Arneis, Barolo ja Barbaresco. Motoks on head joodavad veinid sõbraliku ja kõigile vastuvõetava hinnaga, Kõik veinid valmivad veinimeistrist mänedzeri Claudio Manera taktikepi all. Tema isa oli 1950ndatel kogu veinigrupi asutaja. Hetkel on firmas tegevad ka Claudio naine Leila ja nende veinimeistriks õppinud poeg Carlo. Alasia veinide selitamisel ja filtreerimisel ei ole kastutatud loomseid aineid, seetõttu on nad sobilikud taimetoitlastele ja veganitele.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.