CV on unikaalne vein veinimeistri eluloos. Äärmiselt kvaliteetne ja konsentreeritud marjasaak tuleb 80 aastat vanadelt viinapuudelt. Tegemist on field blendiga ehk põllul on vana kohaliku Douro kombe kohaselt segamini istutatud erinevad arhailised piirkonnale ainuomased sordid. Muu hulgas on viinamarjadeks Donzelinho Tinto, Sousao, Tinta Amarela, Tinta Francisca, Tinta Roriz, Touriga Franca ja Touriga Nacional. Kõikide erinevate põllulappide saagid kääritatakse ja laagerdatakse eraldi. Alles lõpus toimub segamine ja ühiseks seguks ühtlustamine. Vein on kokku 22 kuud tammes. Tulemus saab täidlane ja sügav. Õilsad marja ja tammepargid on juba noorena siidised, ka praeguses eas tundub vein kergelt joodav. Vürtidest aimab ninas kohe münti, kaneeli ja muidugi tammest pärit magusat vaniljet ja mõrushokolaadi. Tihe ja majesteetlik Curriculum Vitae on pungil metsamarju ja tumedat kirssi, marjad tunduvad lõhnas liköörsed ja suus küpsed. Metsa teemat laiendavad muld ja maalähedased aroomid, lisaks veel suits ja sigarikarbi temaatika. Suhu jääb veinist noor värske hape ja mineraalne alatoon. Marjadest kestab maitses edasi jõhvikas ja põldmari.
Van Zellers & Co on vanim portveini tootev pereettevõte ning üks vanimaid portveinitootjaid üleüldse.
Cristiano van Zeller, olles ettevõtte ainuomanik, on 15. generatsioon oma pere portveiniäris. Van Zellers & Co ettevõte asutati aastal 1780, kuigi ajaloolised andmed viitavad juba aastale 1620, kui Cristiano esivanemad portveini tootsid. Muuseas, sel ajal ei nimetatud seda imelist jooki veel portveinikski – portveini mainiti esimest korda mõnikümmend aastat hiljem. Nii pikk on nende lugu! Kusjuures, esimene kaubavahetus mereteed mööda loodi Balti riikidega juba aastal 1795. Pika ajaloo jooksul jõuab nii mõndagi juhtuda, kuid olgu ära mainitud, et alates 2007 on veinimaja nimi ja bränd taas perekond Van Zellerite käes ning uue generatsiooni portveinid on piirkonnas jälle esirinnas.
Neile kuulub 15ha viinapuuaedu ning 860m2 nende valdustest on veinikeldrite all.
Van Zellerid on oma veinid tinglikult jaganud kolme erinevasse kategooriasse – vein, mille on kujundanud inimkäsi, aeg või loodus. Need kolm faktorit annavad võimaluse inimestele väljendada, mis on pudelis, mis on peamised põhjused, miks portveini stiilid, maitsenüansid, tekstuurid ja komplekssus on nii erinev.