Provence’is, Var’i piirkonnas kasvanud Grenache viinamarjadest valmib charmat-meetodil kahvaturoosa vahuvein. Optimaalses küpsusastmes korjatud viinamarjade vinifikatsioon toimub kontrollitud madalal temperatuuril, et tagada vahuveini värske iseloom ning ergas happesus. Teine käärimine toimub 30 päeva jooksul terastankides, seejärel vein filtreeritakse ning pudeldatakse.
Vein üllatab lõhnas värskete punaste marjade hõnguga. Purustatud maasikate maitsenoodile järgneb kergelt mõrkjas pohlale viitav järelmaitse.
Provence’is, Var’i piirkonnas kasvanud Grenache viinamarjadest valmib charmat-meetodil kahvaturoosa vahuvein. Optimaalses küpsusastmes korjatud viinamarjade vinifikatsioon toimub kontrollitud madalal temperatuuril, et tagada vahuveini värske iseloom ning ergas happesus. Teine käärimine toimub 30 päeva jooksul terastankides, seejärel vein filtreeritakse ning pudeldatakse.
Vein üllatab lõhnas värskete punaste marjade hõnguga. Purustatud maasikate maitsenoodile järgneb kergelt mõrkjas pohlale viitav järelmaitse.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.