Viinamarjad on korjatud käsitsi, neid pressitakse õrnalt. Fermentatsioon toimub naturaalse õhust leiduva pärmiga 40 päeva jooskul 20 kraadi juures. Vein on värvuselt helepunane - tegemist on heledate ja tumedate viinamarjade seguveiniga. Vein on aroomiga lahke, tunda on punaseid marju, kannikesi, lagritsat, fenkolit. saiasust, ning õrna mineraalsust. Maitse on värske ja ahvatlev, pehme, sametine ja lihtne juua. Peamisetl domineerivad punased marjad ja pagarikoja lõhnad. Serveeri jahutatult, 10-12 kraadi juures. Sobib ideaalselt aperitiiviks, kuid ka väga paljude toitude juurde - kodustest hautistest kuni rafineeritud köögikunstini.
Dominio de Tares veinimaja loodi aastal 2000 ning neist sai koheselt kogu piirkonna pioneer ja eestkõneleja. Alles 11a varem, aastal 1989 loodi DO Bierzo ametlik apellatsioon, kuigi selle imepisikese veinipiirkonna ajalugu ulatub pikalt phylloxera-eelsesse perioodi ehk 19, sajandisse. Dominio de Tares veinimaja esimene aastakäik oligi 2000, mis saavutas suurt edu ja veinikriitikute heakskiidu ning pani selle tundmatu piirkonna oma tundmatute kohalike viinamarjasortidega maailmakaaridle. Bierzos toimib nö väikepõllumajandussüsteem, kus maalapid on pärandatud isalt pojale ning need lapid omakorda poolitatud järgmise põlvkonna vahel - selles osas väga sarnane näiteks Burgundiale. Keskmine kõrgus merepinnast on 650m.