Marche maakonnas Loreto linnas asub Santa Casa basiilika. Oma pika ja tähtsa ajaloo tõttu on see kristlike palverännakute tähtsamaid punkte juba alates keskajast ning üks palverändurite poolt külastatumaid kirikuid ka tänapäeval.
Palverändurid, kes juba ammustel aegadel Loreto linna külastasid, olid omamoodi maailma ühed esimesed massituristid ning nagu turistid tänapäeval, vajasid ka nemad kohta, kus ööbida ja süüa-juua. Majutusasutusi ja trahtreid kerkis sinnakanti nagu seeni pärast vihma. Ühe sellise asutuse lõi 19. saj keskel ka Antonio Garofoli. 1871.a alustas ta juba veinitootmisega, sest palverändurite ilmalikku vajadust veini järele oli vaja katta. Siit saigi alguse pikk perekondlik traditsioon.
Tänaseks päevaks juhivad veinimaja neljas ja viies generatsioon – vennad Carlo ja Gianfranco Garofoli ning nende lapsed Gianluca, Caterina ja Beatrice. Perekonnale kuulub ca 50 ha viinapuuaedu.
Passerina on iidne ja traditsiooniline Kesk-Itaalia viinamarjasort, mida kasvatataksegi peamiselt Marche piirkonnas. Passero tähendab Itaalia keeles varblast - selles kandis veinimeistritele tuttav lind, kes on ablas viinamarjasööja. Passero hellitav nimi Passerina tuleneb antud viinamarjasordi suurusest - tegemist on küllaltki väikeste marjadega. Passerina sort on üsna kõrge happesusega. Vein saab olema ilusas tasakaalus, värske, küpsed marjad ja aromaatsed ürdid, pisut lilleliseust ning lõpetuseks üllatav, kuid ääretult meediv elegantne mineraalsus. Fantastiline mereannivein!
Marche maakonnas Loreto linnas asub Santa Casa basiilika. Oma pika ja tähtsa ajaloo tõttu on see kristlike palverännakute tähtsamaid punkte juba alates keskajast ning üks palverändurite poolt külastatumaid kirikuid ka tänapäeval.
Palverändurid, kes juba ammustel aegadel Loreto linna külastasid, olid omamoodi maailma ühed esimesed massituristid ning nagu turistid tänapäeval, vajasid ka nemad kohta, kus ööbida ja süüa-juua. Majutusasutusi ja trahtreid kerkis sinnakanti nagu seeni pärast vihma. Ühe sellise asutuse lõi 19. saj keskel ka Antonio Garofoli. 1871.a alustas ta juba veinitootmisega, sest palverändurite ilmalikku vajadust veini järele oli vaja katta. Siit saigi alguse pikk perekondlik traditsioon.
Tänaseks päevaks juhivad veinimaja neljas ja viies generatsioon – vennad Carlo ja Gianfranco Garofoli ning nende lapsed Gianluca, Caterina ja Beatrice. Perekonnale kuulub ca 50 ha viinapuuaedu.
Passerina on iidne ja traditsiooniline Kesk-Itaalia viinamarjasort, mida kasvatataksegi peamiselt Marche piirkonnas. Passero tähendab Itaalia keeles varblast - selles kandis veinimeistritele tuttav lind, kes on ablas viinamarjasööja. Passero hellitav nimi Passerina tuleneb antud viinamarjasordi suurusest - tegemist on küllaltki väikeste marjadega. Passerina sort on üsna kõrge happesusega. Vein saab olema ilusas tasakaalus, värske, küpsed marjad ja aromaatsed ürdid, pisut lilleliseust ning lõpetuseks üllatav, kuid ääretult meediv elegantne mineraalsus. Fantastiline mereannivein!
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.