Villa Giada veinimaja asub otse Piemonte südames, veini ja gastronoomia poolest tuntud väikeste linnakeste rüpes. Üle kahesaja aasta vanune perefirma usub traditsionaalsetesse veinivalmistusmeetoditesse ja kasutab veinide laagerdamiseks vana maa-alust veinikeldrit. Põllul on nad naturaalse lähenemise pooldajad, mis tegelikult ei ole midagi muud kui taasleitud esivanemate looduslähedasest eluviisist ammutatud tarkused. Villa Giada veinide tippkvaliteedi taga on tänaseks päevaks väga kõrgelt hinnatud veinimeister Andrea Faccio, kes oma pere traditsioone jätkab.
Cortese viinamarjad selle Gavi tarbeks korjatakse septembri keskpaigas. Varred eemaldatakse kobarate küljest koheselt ning viinamarjad suunatakse õrna pressi. Fermentatsioon naturaalse pärmiga toimub kontrollitud temperatuuril terastankides. Vein jäetakse paariks kuuks ka pärmisettele "istuma" et anda talle täiendavat kehandit ja kreemisust. Vein on sobilik nautimiseks koheselt, kui võib ka hoida keldris ca 5 aastat.
Värvilt õlgkollane, aroom värske, mineraalne ja puuviljane. Maitse soolakas, kuiv, nauitav happesus, ahvatlevad puuviljad, pisut mandlisust.
Andrea Faccio is enimetab seda "tüüpiliseks Piemonte valgeks veiniks". Ideaalne aperitiivina, kuid võib vabalt olla sobilik ja universaalne kaaslane erinevate toitude kõrvale läbi kogu õhtusöögi.
Villa Giada veinimaja asub otse Piemonte südames, veini ja gastronoomia poolest tuntud väikeste linnakeste rüpes. Üle kahesaja aasta vanune perefirma usub traditsionaalsetesse veinivalmistusmeetoditesse ja kasutab veinide laagerdamiseks vana maa-alust veinikeldrit. Põllul on nad naturaalse lähenemise pooldajad, mis tegelikult ei ole midagi muud kui taasleitud esivanemate looduslähedasest eluviisist ammutatud tarkused. Villa Giada veinide tippkvaliteedi taga on tänaseks päevaks väga kõrgelt hinnatud veinimeister Andrea Faccio, kes oma pere traditsioone jätkab.
Cortese viinamarjad selle Gavi tarbeks korjatakse septembri keskpaigas. Varred eemaldatakse kobarate küljest koheselt ning viinamarjad suunatakse õrna pressi. Fermentatsioon naturaalse pärmiga toimub kontrollitud temperatuuril terastankides. Vein jäetakse paariks kuuks ka pärmisettele "istuma" et anda talle täiendavat kehandit ja kreemisust. Vein on sobilik nautimiseks koheselt, kui võib ka hoida keldris ca 5 aastat.
Värvilt õlgkollane, aroom värske, mineraalne ja puuviljane. Maitse soolakas, kuiv, nauitav happesus, ahvatlevad puuviljad, pisut mandlisust.
Andrea Faccio is enimetab seda "tüüpiliseks Piemonte valgeks veiniks". Ideaalne aperitiivina, kuid võib vabalt olla sobilik ja universaalne kaaslane erinevate toitude kõrvale läbi kogu õhtusöögi.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.