Vahuveini jaoks korjatakse marjad varem ära, nende nooruslik hape mängib hilisema veini jaoks olulist rolli. Cremant on Alsace’i piirkonna vaste shampanjale. Valmistamismeetod on sarnane, vein läbib teistkordse kääritamise pudelis ja pika settel hoidmise perioodi keldris. Elavad mullid tekivad veini korgiga kinnitatud pudelis naturaalse fermentatsiooni käigus. Lorentzi kuiva Cremant d’Alsace’i tehakse kolmest viinamarjast. Chardonnay vastutab veini särtsu ja puuviljasuse eest. 20 % Pinot Blanc‘i hoiab veini lillelise ja elegantsena. 20 % Pinot Noir‘d lisab sügavust ja punaseid marjanoote. Ninasõõrmed püüavad klaasist kinni sidrunikoore ja mineraalsuse. Suus toimib vein värskendavalt ja söögiisu äratavalt, esikohal on õunad ja röstitud pähklid. Veinis on heas tasakaalus värskus ja meeldejääv puuviljaaia karakter.
Vahuveini jaoks korjatakse marjad varem ära, nende nooruslik hape mängib hilisema veini jaoks olulist rolli. Cremant on Alsace’i piirkonna vaste shampanjale. Valmistamismeetod on sarnane, vein läbib teistkordse kääritamise pudelis ja pika settel hoidmise perioodi keldris. Elavad mullid tekivad veini korgiga kinnitatud pudelis naturaalse fermentatsiooni käigus. Lorentzi kuiva Cremant d’Alsace’i tehakse kolmest viinamarjast. Chardonnay vastutab veini särtsu ja puuviljasuse eest. 20 % Pinot Blanc‘i hoiab veini lillelise ja elegantsena. 20 % Pinot Noir‘d lisab sügavust ja punaseid marjanoote. Ninasõõrmed püüavad klaasist kinni sidrunikoore ja mineraalsuse. Suus toimib vein värskendavalt ja söögiisu äratavalt, esikohal on õunad ja röstitud pähklid. Veinis on heas tasakaalus värskus ja meeldejääv puuviljaaia karakter.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.