Framboise eau-de-vie on traditsiooniline Alsace’i digestiiv, mida valmistatakse vaarikatest. Enamus madala suhkrusisaldusega marju
leotatakse kõrge alkoholisisaldusega viinamarjadestilladis. Veinibrändit tohib kasutada vaid 12,5 liitrit 100 kg marjade kohta. Regulatsioonid näevad ette, et 1 liitri Framboise valmistamiseks tuleb kasutada vähemalt 8 kg vaarikaid. Destillaati hoitakse enne pudeldamist klaasanumates. Serveerida tuleks destillaati eriti madalal temperatuuril, umbes 6 - 8 kraadi juures, jahutatuna on aroom eriti külluslik. Samuti võib kasutada eelnevalt külmikus jahutatud klaasi (soovi korral võib klaasi jahutada ka purustatud jääga
või asetada klaasi jääkuubik). Kõige levinum on serveerida jooki eine lõpetuseks digestiivina, long dringina soodaveega või mahlaga,
suurepärane lisand dessertidele ja gourmet roogade maitsestamiseks.
Põnev kombinatsioon tumeda šokolaadiga.
Gustave Lorentz’i veinimaja ajalugu ulatub aastasse 1836 olles üks Alsace’i vanimaid veinitootjaid. Isalt pojale edasi antud teadmised on hetkel 6. põlvkonna käes Georges Lorentz’iga eesotsas. Suur kirg viinamarjakasvatuse vastu oli see, mis ajendas Lorentz’ite pere rajama viinamarjapõlde Altenberg de Bergheim nõlvadele. Aegade algusest on seal viinamarju korjatud käsitsi ning iga põllulapi marjad kääritatakse eraldi, et välja tuua iga terroir’ unikaalsus. Bergheimi külas asuvatest 33ha viinamarjapõldudest peaaegu pooled on Grand Cru alad. Alates aastast 2012 on veinimaja ka orgaaniline.
Framboise eau-de-vie on traditsiooniline Alsace’i digestiiv, mida valmistatakse vaarikatest. Enamus madala suhkrusisaldusega marju
leotatakse kõrge alkoholisisaldusega viinamarjadestilladis. Veinibrändit tohib kasutada vaid 12,5 liitrit 100 kg marjade kohta. Regulatsioonid näevad ette, et 1 liitri Framboise valmistamiseks tuleb kasutada vähemalt 8 kg vaarikaid. Destillaati hoitakse enne pudeldamist klaasanumates. Serveerida tuleks destillaati eriti madalal temperatuuril, umbes 6 - 8 kraadi juures, jahutatuna on aroom eriti külluslik. Samuti võib kasutada eelnevalt külmikus jahutatud klaasi (soovi korral võib klaasi jahutada ka purustatud jääga
või asetada klaasi jääkuubik). Kõige levinum on serveerida jooki eine lõpetuseks digestiivina, long dringina soodaveega või mahlaga,
suurepärane lisand dessertidele ja gourmet roogade maitsestamiseks.
Põnev kombinatsioon tumeda šokolaadiga.
Gustave Lorentz’i veinimaja ajalugu ulatub aastasse 1836 olles üks Alsace’i vanimaid veinitootjaid. Isalt pojale edasi antud teadmised on hetkel 6. põlvkonna käes Georges Lorentz’iga eesotsas. Suur kirg viinamarjakasvatuse vastu oli see, mis ajendas Lorentz’ite pere rajama viinamarjapõlde Altenberg de Bergheim nõlvadele. Aegade algusest on seal viinamarju korjatud käsitsi ning iga põllulapi marjad kääritatakse eraldi, et välja tuua iga terroir’ unikaalsus. Bergheimi külas asuvatest 33ha viinamarjapõldudest peaaegu pooled on Grand Cru alad. Alates aastast 2012 on veinimaja ka orgaaniline.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.