Feudo Arancio väärikas punavein Hedonis pärineb Sitsiilia läänepoolsest osast, imepisikesest Sambuca di Sicilia apellatsioonist, kus tänu merepinnast kõrgemale positsioonile on pisut jahedam õhk, samas viinamarjad küpsevad päikese käes perfektsuseni. Septembri keskpaigas toimub käsikorje poolele saagist. Fermentatsioon ja kestakontakt sellele osale saagist toimub 15-18 päeva. Pärast malolaktilist fermentatsiooni suunatakse vein uutesse, nii Ameerika kui Prantsuse tammevaatidesse 12 kuuks. Pärast seda suunatatakse seesama vein taaskord uutesse tammevaatidesse 12 kuuks. Seega tekib unikaalne olukord, kus vein on 2 x 12 kuud olnud uutes tammevaatides. Teine pool saagist istub viinapuudel nädalake või kaks veel, neil lastakse küpseda maksimaalse küpsuseni, korjatakse ja pressitakse ning suunatakse fermenteeruma ning matsereeruma samuti 15-18 päevaks ning seejärel terastankidesse 18-20 kuuks rahunema. Pärast mõlema poole õilistumist erinevates tingimustes segatakse vein kokku, tulemuseks väga eriilmeline, külluslik ning elegantne vein.
Värvuselt on vein rubiinpunane ning violetse helgiga. Veini aroom on külluslik ja mitmetahuline, pearolli mängivad erinevad kuivatatud punased marjad, aniis ja magusad vürtsid, pisut mandlit, tammevaadilaagerdusest annavad vihjeid vanilje ja tubakanoodid. Maitsenüansid on struktuursed ja sügavad, tanniinid on pehmed, kuid samal ajal "plahavatavad" suus meeldivad suud vesistamaajavad marjad, maitseeiklus lõppeb siidise ja sametise suutundega.
Feudo Arancio väärikas punavein Hedonis pärineb Sitsiilia läänepoolsest osast, imepisikesest Sambuca di Sicilia apellatsioonist, kus tänu merepinnast kõrgemale positsioonile on pisut jahedam õhk, samas viinamarjad küpsevad päikese käes perfektsuseni. Septembri keskpaigas toimub käsikorje poolele saagist. Fermentatsioon ja kestakontakt sellele osale saagist toimub 15-18 päeva. Pärast malolaktilist fermentatsiooni suunatakse vein uutesse, nii Ameerika kui Prantsuse tammevaatidesse 12 kuuks. Pärast seda suunatatakse seesama vein taaskord uutesse tammevaatidesse 12 kuuks. Seega tekib unikaalne olukord, kus vein on 2 x 12 kuud olnud uutes tammevaatides. Teine pool saagist istub viinapuudel nädalake või kaks veel, neil lastakse küpseda maksimaalse küpsuseni, korjatakse ja pressitakse ning suunatakse fermenteeruma ning matsereeruma samuti 15-18 päevaks ning seejärel terastankidesse 18-20 kuuks rahunema. Pärast mõlema poole õilistumist erinevates tingimustes segatakse vein kokku, tulemuseks väga eriilmeline, külluslik ning elegantne vein.
Värvuselt on vein rubiinpunane ning violetse helgiga. Veini aroom on külluslik ja mitmetahuline, pearolli mängivad erinevad kuivatatud punased marjad, aniis ja magusad vürtsid, pisut mandlit, tammevaadilaagerdusest annavad vihjeid vanilje ja tubakanoodid. Maitsenüansid on struktuursed ja sügavad, tanniinid on pehmed, kuid samal ajal "plahavatavad" suus meeldivad suud vesistamaajavad marjad, maitseeiklus lõppeb siidise ja sametise suutundega.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.