Sellelt saviselt ja kriidisielt pinnaselt tulnud traditsioonilise meetodi vahuvein on valmistatud nö traditsioonilise seguna Pinot Noir, Meunier ja Chardonnay viinamarjasordist. Seda puuviljaaia lõhnalist vahuveini, millele sekundeerivad tsitrused, on pärmisettel hoitud 36 kuud. Tulemuseks elegantne ja suurepärases tasakaalus kompleksne eliksiir, milles tundua pisut brioche´i, küpsist, miskit piimast ja kreemist ning kollast ja punast õuna.
Dosaaz 6 g/L kohta.
Kõik Hennersi vahuveinid läbivad malolaktilise fermentatsiooni.
Henners Vineyardi asutas 2007. aastal Lawrence Warr, kes oli pikaaegne vormel 1 insener. Olles vormel 1-st lahkunud, et asutada insenerikonsultatsioonifirma, algasid paralleelselt ideaalse viinamarjaistanduse otsingud. Poolteist aastat hiljem Istutatigi nelja hektari jagu kolm klassikalist vahuveini viinamarjasorti Chardonnay, Pinot Noir ja Pinot Meunier Inglismaa ühte kuivemasse ja päikesepaistelisemasse asukohta, maalilisse Herstmonceux´ külla, 8 km kaugusele merest East Sussexis. Larry nimetas viinamarjaistanduse Henneriks oma prantslasest esivanema Henners Duboisi auks, kes oli sunnitud 18. sajandi lõpul Prantsuse revolutsiooni ajal Pariisist Inglismaale põgenema. Rannikuäärsel asukohal on viinapuuaedadele suur mõju ja eelis. Rikkalik savimuld ja meretuuled muudavad selle koha ideaalselt sobivaks kvaliteetsete vahuveinide tootmiseks. Nad ise rõhutavad, et just meretuuled on nende edu võtmeks, vähendades külmaohtu ja haiguste survet ning tuues veinidesse karge soolsuse. Henners on ka Ühendkuningriigi Sustainable Wines of Great Britain üks asutajaliige.
Sellelt saviselt ja kriidisielt pinnaselt tulnud traditsioonilise meetodi vahuvein on valmistatud nö traditsioonilise seguna Pinot Noir, Meunier ja Chardonnay viinamarjasordist. Seda puuviljaaia lõhnalist vahuveini, millele sekundeerivad tsitrused, on pärmisettel hoitud 36 kuud. Tulemuseks elegantne ja suurepärases tasakaalus kompleksne eliksiir, milles tundua pisut brioche´i, küpsist, miskit piimast ja kreemist ning kollast ja punast õuna.
Dosaaz 6 g/L kohta.
Kõik Hennersi vahuveinid läbivad malolaktilise fermentatsiooni.
Henners Vineyardi asutas 2007. aastal Lawrence Warr, kes oli pikaaegne vormel 1 insener. Olles vormel 1-st lahkunud, et asutada insenerikonsultatsioonifirma, algasid paralleelselt ideaalse viinamarjaistanduse otsingud. Poolteist aastat hiljem Istutatigi nelja hektari jagu kolm klassikalist vahuveini viinamarjasorti Chardonnay, Pinot Noir ja Pinot Meunier Inglismaa ühte kuivemasse ja päikesepaistelisemasse asukohta, maalilisse Herstmonceux´ külla, 8 km kaugusele merest East Sussexis. Larry nimetas viinamarjaistanduse Henneriks oma prantslasest esivanema Henners Duboisi auks, kes oli sunnitud 18. sajandi lõpul Prantsuse revolutsiooni ajal Pariisist Inglismaale põgenema. Rannikuäärsel asukohal on viinapuuaedadele suur mõju ja eelis. Rikkalik savimuld ja meretuuled muudavad selle koha ideaalselt sobivaks kvaliteetsete vahuveinide tootmiseks. Nad ise rõhutavad, et just meretuuled on nende edu võtmeks, vähendades külmaohtu ja haiguste survet ning tuues veinidesse karge soolsuse. Henners on ka Ühendkuningriigi Sustainable Wines of Great Britain üks asutajaliige.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.