Prosecco tootmisel ainukesest lubatud viinamarjasordist Glerast ülejääv kesta ja seemnemass läheb koheselt Nonino poolt fermenteerimisele ja destileerimisele. Eelnevalt eraldatakse massist kõik rootsud. Destilatsiooni käigus eemaldatakse liigsed eeterlikud õlid ja robustsed rafineerimata alkoholiosad. Tulemuseks on elegantne ja kerge ühe viinamarja põhine grappa, mille alkoholiprotsent lahjendatakse 38 peale. Lõhnas on Il Prosecco parfüümne, Maitse on veidi magusa alatooniga. Arusaadavalt tunneb ninas ära akaatsiaõie mee aroome ja kollase õuna karakterit. Samad omadused jäävad ka suus püsima.
Prosecco tootmisel ainukesest lubatud viinamarjasordist Glerast ülejääv kesta ja seemnemass läheb koheselt Nonino poolt fermenteerimisele ja destileerimisele. Eelnevalt eraldatakse massist kõik rootsud. Destilatsiooni käigus eemaldatakse liigsed eeterlikud õlid ja robustsed rafineerimata alkoholiosad. Tulemuseks on elegantne ja kerge ühe viinamarja põhine grappa, mille alkoholiprotsent lahjendatakse 38 peale. Lõhnas on Il Prosecco parfüümne, Maitse on veidi magusa alatooniga. Arusaadavalt tunneb ninas ära akaatsiaõie mee aroome ja kollase õuna karakterit. Samad omadused jäävad ka suus püsima.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.