Sauvignon Blanc´i viinamarjad selle veini tarbeks korjatakse kolmest erinevast alampiirkonnast Aconcaguast. Vaikse ookeani lähedus, kõigest 10 km ning värsked rannikubriisid garanteerivad saagi aeglase küpsemise. See võimaldab viinamarjadel säilitada nende loomulikku värsket ja tsitruselist karakterit ning saavutada muljetavaldav aromaatsus. Vein kääritatakse terastankides madalatel temperatuuridel, et säilitada värskust ka selles veinivalmistamise etapis ning hoitakse mõned kuud täiendavalt ka pärmisettel andmaks täiendavat tekstuuri ja sügavust. Vein on kuiv, värske, nauditavalt "rohune" ning eksootiliselt aromaatne. Krakat´inii ligikutsuv purk on suurepärane ja mugav lahendus kõigile telkijatele, glämpijatele, matkajatele, rohenäppudele ning rannahuntidele.