Selle kõige taga on naiselik ja elegantne omanimelise veinimaja omanik Victoria Ordonez. Ta on oma peres neljandat põlve veinimeister. Olles omandanud doktorikraadi hoopiski meditsiinis, otsustas ta siiski 2004.a siseneda oma pere Malaga veiniärisse. Aastal 2015 alustas ta oma isiklikku projekti, mille taha ta on pannud kogu oma hinge ja fookuse – taastada ikooniline viinamarjasort Pedro Ximenez ning tuua tagasi legendaarne Malaga mägede vein, mis kadus pildilt juba rohkem kui sajand tagasi.
La Pasajera on Victoria Ordonez´i täiesti eraldi ettevõtmine, eemal Malagast, Castilla y Leon´is, sest ta leidis, et Hispaanias on puudu üks korralik verdejo sordipõhine vein. Viinamarjad on pärit 30-aastasest, 850m kõrgusel asuvast viinapuuajast, Duero jõe lähistelt Valladolid´ist, mida peetakse verdejo viinamarjasordi hälliks. Polnud kahtlustki, et see projekt tuli läbi viia just seal!
Marjad korjatakse juba augusti lõpus ja mõistagi käsitsi. Veiniks kääritatakse vaid parim mahl, mis viinamarjadest omaendi raskuse all välja voolab - neid ei pressita. Vein "istub" 5 kuud ka pärmisettel, et oma kehandile täidlust juurde anda.
See erkkollane ja roheka helgiga vein annab välja tüüpilisi verdejo tundmusi: rohelist õuna, valgeid lilli ja heinasust. Vein on täidlane, kuid värske. Puuviljane, tsitruseline, pisut rohekas ja mõrkjas. Särtsakas happesus, suurepärane tasakaal.
Selle kõige taga on naiselik ja elegantne omanimelise veinimaja omanik Victoria Ordonez. Ta on oma peres neljandat põlve veinimeister. Olles omandanud doktorikraadi hoopiski meditsiinis, otsustas ta siiski 2004.a siseneda oma pere Malaga veiniärisse. Aastal 2015 alustas ta oma isiklikku projekti, mille taha ta on pannud kogu oma hinge ja fookuse – taastada ikooniline viinamarjasort Pedro Ximenez ning tuua tagasi legendaarne Malaga mägede vein, mis kadus pildilt juba rohkem kui sajand tagasi.
La Pasajera on Victoria Ordonez´i täiesti eraldi ettevõtmine, eemal Malagast, Castilla y Leon´is, sest ta leidis, et Hispaanias on puudu üks korralik verdejo sordipõhine vein. Viinamarjad on pärit 30-aastasest, 850m kõrgusel asuvast viinapuuajast, Duero jõe lähistelt Valladolid´ist, mida peetakse verdejo viinamarjasordi hälliks. Polnud kahtlustki, et see projekt tuli läbi viia just seal!
Marjad korjatakse juba augusti lõpus ja mõistagi käsitsi. Veiniks kääritatakse vaid parim mahl, mis viinamarjadest omaendi raskuse all välja voolab - neid ei pressita. Vein "istub" 5 kuud ka pärmisettel, et oma kehandile täidlust juurde anda.
See erkkollane ja roheka helgiga vein annab välja tüüpilisi verdejo tundmusi: rohelist õuna, valgeid lilli ja heinasust. Vein on täidlane, kuid värske. Puuviljane, tsitruseline, pisut rohekas ja mõrkjas. Särtsakas happesus, suurepärane tasakaal.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.