Miqueli pere omandis oleva mõisa Château Cazal Vieli maadel on koobas, kus voolab allikas. Kohalike seas levinud legendi kohaselt valvavad allika puhtuse üle haldjad. Veel sajand tagasi käisid külanaised allikal pesu pesemas ja külajuttu puhumas. Nende terav keelepeks pani aga haldjad pisaraid valama. Haldjapisarad ongi Miquelide pere tippveini nimeks. Pinnas on lubjakivine. Viinamarjasordiks on 100% Syrah. Vein valmib Henri ja Laurenti ühisloominguna ja seda tehakse ainult parimatel aastatel. Valitud kobarad korjatakse öösel, rootsud eemaldatakse ja järgneb pikk kääritamine madalal temperatuuril. Tammevaadilaagerdus kestab 14 kuud, käigus on pooleks nii uusi kui kasutatud prantsuse tamme vaate. Kokku tehakse veini ainult 8000 pudelit.
Syrah vein on tumeda ja intensiivse purpurse värvusega. Lõhnabukett on mitmekülgne. Kohe tunneb ära tammelaagerdusest pärit vanilje ja kohvi röstinoodid. Lõhnas leidub brioche’i, röstitud mandleid ja korralik annus kuivatatud puuvilju. Vürtsidest tungivad esile kuivatatud ürdid, nelk ja must pipar. Suus on vein siidine ja täidlane, ilusas tasakaalus. Küpsed kirsid on suus liköörsed, nendele sekundeerivad naha ja kuivatatud seene aroomid. Kindlasti vajab vein dekanteerimist, soovitavalt paar tundi enne joomist. Tegemist on äärmiselt pika arengupotentsiaaliga võimsa ent samas elegantse Syrah’ga.
Miqueli pere omandis oleva mõisa Château Cazal Vieli maadel on koobas, kus voolab allikas. Kohalike seas levinud legendi kohaselt valvavad allika puhtuse üle haldjad. Veel sajand tagasi käisid külanaised allikal pesu pesemas ja külajuttu puhumas. Nende terav keelepeks pani aga haldjad pisaraid valama. Haldjapisarad ongi Miquelide pere tippveini nimeks. Pinnas on lubjakivine. Viinamarjasordiks on 100% Syrah. Vein valmib Henri ja Laurenti ühisloominguna ja seda tehakse ainult parimatel aastatel. Valitud kobarad korjatakse öösel, rootsud eemaldatakse ja järgneb pikk kääritamine madalal temperatuuril. Tammevaadilaagerdus kestab 14 kuud, käigus on pooleks nii uusi kui kasutatud prantsuse tamme vaate. Kokku tehakse veini ainult 8000 pudelit.
Syrah vein on tumeda ja intensiivse purpurse värvusega. Lõhnabukett on mitmekülgne. Kohe tunneb ära tammelaagerdusest pärit vanilje ja kohvi röstinoodid. Lõhnas leidub brioche’i, röstitud mandleid ja korralik annus kuivatatud puuvilju. Vürtsidest tungivad esile kuivatatud ürdid, nelk ja must pipar. Suus on vein siidine ja täidlane, ilusas tasakaalus. Küpsed kirsid on suus liköörsed, nendele sekundeerivad naha ja kuivatatud seene aroomid. Kindlasti vajab vein dekanteerimist, soovitavalt paar tundi enne joomist. Tegemist on äärmiselt pika arengupotentsiaaliga võimsa ent samas elegantse Syrah’ga.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.