Välimuselt kahvatukollane. Aroomis on tunda tulekivi ja ilusat biskviidist mineraalsust, grillitud mangot, õuna, õitsev kuslapuu, pirnisus, sidrun, mustsõstar. Mandlisust on tunda igasugustes formaatides - mandlikoogikesest -laastudeni. Sellele järgneb röstisus, puidusus, brioche. Esmane "maitserünnak" on lühike ja hakkab siis muudkui "kerima" jõudes peatselt oma külluseni. Külluslik, värske, kreemine, tsitsueline. Sidrun, pomelo ja mineraalsed sensatsioonid segunevad tammevaadi nüanssidega. Šampanja on külluslik, täidlane ning vägagi gastronoomiline.
Les Agneaux šampanjat on osaliselt hoitud ka suurtes 10 hL ning väikestes 2,28 hL tammevaatides. Oluline on mainida ka seda, et Gounel Lassalle ei lase oma šampanjasid malolaktilise fermentatsiooni protsessi, mille käigus muutub õunhape piimhappeks, hoides temperatuurid madalamad, saavad nas seda vältida, et šampanja oleks värskem.
See on ühe perekonna lugu, mis algab 19.saj lõpus ühes premier cru klassifikatsiooniga külas nimega Chigny Les Roses, Montagne de Reims südames, kui Gabriel ja Alfred Lassalle ostavad esimesed viinapuud. Tänaseks päevaks on erinevate põllulappide summana kokku 5ha viinapuid ning veinimaja juhtimine 4. põlvkonna käes eesotsas kirgliku veinimeistri Arnaud Gounel´iga. Tema suur lootus ja soov on ühel päeval veinimaja üle anda oma kahele pojale Léonardile ja Mariusele, kes jätkavad Champagne Gounel-Lassalle ajaloo kirjutamist.