Selle elegantse vahuveini valmistamiseks kasutatakse viinamarju Trentino Alto Adige piirkonnast, mis asub Dolomiitide jalamil. Viinamarjade korje toimub septembris ja saak koristatakse käsitsi, seejärel pressitakse marjad õrnalt, et säiliks võimalikult palju aromaatseid ühendeid. Veini kääritamine toimub charmat meetodil jahedal temperatuuril, et säiliks veini värskus. Happe tasakaalustamiseks hoitakse veini ka 4-6 kuud settel. Veini lõhnabuketis on intensiivsed puuviljased aroomid, domineerivad punane õun, pirn, valge virsik ja melon. Maitselt on vahuvein meeldivalt pehme ja peene mulliga, tasakaalustab hea happesus.
Selle elegantse vahuveini valmistamiseks kasutatakse viinamarju Trentino Alto Adige piirkonnast, mis asub Dolomiitide jalamil. Viinamarjade korje toimub septembris ja saak koristatakse käsitsi, seejärel pressitakse marjad õrnalt, et säiliks võimalikult palju aromaatseid ühendeid. Veini kääritamine toimub charmat meetodil jahedal temperatuuril, et säiliks veini värskus. Happe tasakaalustamiseks hoitakse veini ka 4-6 kuud settel. Veini lõhnabuketis on intensiivsed puuviljased aroomid, domineerivad punane õun, pirn, valge virsik ja melon. Maitselt on vahuvein meeldivalt pehme ja peene mulliga, tasakaalustab hea happesus.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.