McHenry pere destillatsioonikoda asub Tasmaania põhjaosas, Mount Arthuri mäe külje all – Austraalia kõige lõunapoolsem ginitootmine. Teadaolevalt on tegemist üleüldse maailma kõige lõunapoolsema perekondliku destillatsioonikojaga.
Tasmaania on muust maailmast ja tööstusest niivõrd eraldatud, et kõik tuuled, mis üle selle saare puhuvad on juba poolel teel saastest vabanenud. McHendrydel on oma valdustes ka isiklikud ülipuhtad lõppematute varudega veeallikad ning ärgem unustagem kohalikke taimi ja ürte, mida ei leia kusagil mujal maailmas. Kõik need faktorid annavad põhjuse just selles asukohas neid unikaalseid gin’e luua. William McHenry jaoks on destillatsioonikoja pidamine tõeline eluviis - olles ise Šoti-päritolu, on ausees Keldi-Gaeli traditsioonid ning loomulikult üle kõige kontakt loodusega.
Tehniliselt on kõik džinnid, mis on kangemad kui 57.15% Navy Strength Gin’id. Põhjus, miks alkoholiprotsent peab olema nii kõrge, on ajalooline ja vägagi praktiline. Nimelt ladustati laevades džinni koos püssirohuga. Kui džinn juhtus lekkima, siis vettis püssirohi lihtsalt ära. Alates 57,15% kangusega džinnist läks püssirohi ikkagi põlema.
Selle džinni botaaniline segu koosneb 3 komponendist: laimikoor, harilik kikkaputk, Itaalia kadakas.
Tunda kadakamarja ja tsitruselisi, mõnusalt õline, oma kraadide kohta üsna pehme. Ideaalne valmistamaks ük spehme Ginlet või pisut soolakas ja võine Dry Martini.
McHenry pere destillatsioonikoda asub Tasmaania põhjaosas, Mount Arthuri mäe külje all – Austraalia kõige lõunapoolsem ginitootmine. Teadaolevalt on tegemist üleüldse maailma kõige lõunapoolsema perekondliku destillatsioonikojaga.
Tasmaania on muust maailmast ja tööstusest niivõrd eraldatud, et kõik tuuled, mis üle selle saare puhuvad on juba poolel teel saastest vabanenud. McHendrydel on oma valdustes ka isiklikud ülipuhtad lõppematute varudega veeallikad ning ärgem unustagem kohalikke taimi ja ürte, mida ei leia kusagil mujal maailmas. Kõik need faktorid annavad põhjuse just selles asukohas neid unikaalseid gin’e luua. William McHenry jaoks on destillatsioonikoja pidamine tõeline eluviis - olles ise Šoti-päritolu, on ausees Keldi-Gaeli traditsioonid ning loomulikult üle kõige kontakt loodusega.
Tehniliselt on kõik džinnid, mis on kangemad kui 57.15% Navy Strength Gin’id. Põhjus, miks alkoholiprotsent peab olema nii kõrge, on ajalooline ja vägagi praktiline. Nimelt ladustati laevades džinni koos püssirohuga. Kui džinn juhtus lekkima, siis vettis püssirohi lihtsalt ära. Alates 57,15% kangusega džinnist läks püssirohi ikkagi põlema.
Selle džinni botaaniline segu koosneb 3 komponendist: laimikoor, harilik kikkaputk, Itaalia kadakas.
Tunda kadakamarja ja tsitruselisi, mõnusalt õline, oma kraadide kohta üsna pehme. Ideaalne valmistamaks ük spehme Ginlet või pisut soolakas ja võine Dry Martini.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.