Viinamarjad korjatakse käsitsi. Seejärel nopitakse hoolikalt ilusad viinamarjad välja. Ühtlane fermentatsioon toimub 20°C juures ning mahla koos kestadega hoitakse kontaktis kaheksateist päeva. Veinil lastakse küpseda 13 kuud tammevaadis. Värvuselt on vein rubiinpunane violetse varjundiga. Aroomis on tunda põldmurakaid, vaarikaid ja mustikaid. Meeldiv kooslus marja ja puidu tanniinist. Hea struktuuriga, täidlane ning mahlane vein.
1964-ndal aastal loodud pereettevõtet Livon võib pidada üheks Itaalia Friuli piirkonna tipptootjaks. Alustajaks oli Dorino, edasi tegutsesid firmas Tonino ja Valneo. Praegu on tegev järgmine generatsioon Matteo ja Francesca näol. Tegevust alustati Friuli hinnatuimas valge veini piirkonnas Collios, mis asub Itaalia ja Sloveenia piiri ääres. Veinikelder on aasta-aastalt oma valdusi suurendanud ja nüüdseks on tootmine laienenud ka Chianti piirkonda Borgo Salcentino nime all ning Umbriasse Col Santo veinimõisa näol. Livon on kuulsust kogunud tänu suurele armastusele ja pühendumisele veini vastu. Tulemuseks on võrratud lõpuni viimistletud veinid, mis saavutavad aasta-aastalt järjest rohkem tuntust kogu maailmas ning on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu. Livoni veinidele on kokku antud 15 korral kõige kõrgema kvaliteedi tunnus ehk tre bicchieri, neist kaheksal korral sai tunnustuse Braide Alte aiast valminud vein.
Viinamarjad korjatakse käsitsi. Seejärel nopitakse hoolikalt ilusad viinamarjad välja. Ühtlane fermentatsioon toimub 20°C juures ning mahla koos kestadega hoitakse kontaktis kaheksateist päeva. Veinil lastakse küpseda 13 kuud tammevaadis. Värvuselt on vein rubiinpunane violetse varjundiga. Aroomis on tunda põldmurakaid, vaarikaid ja mustikaid. Meeldiv kooslus marja ja puidu tanniinist. Hea struktuuriga, täidlane ning mahlane vein.
1964-ndal aastal loodud pereettevõtet Livon võib pidada üheks Itaalia Friuli piirkonna tipptootjaks. Alustajaks oli Dorino, edasi tegutsesid firmas Tonino ja Valneo. Praegu on tegev järgmine generatsioon Matteo ja Francesca näol. Tegevust alustati Friuli hinnatuimas valge veini piirkonnas Collios, mis asub Itaalia ja Sloveenia piiri ääres. Veinikelder on aasta-aastalt oma valdusi suurendanud ja nüüdseks on tootmine laienenud ka Chianti piirkonda Borgo Salcentino nime all ning Umbriasse Col Santo veinimõisa näol. Livon on kuulsust kogunud tänu suurele armastusele ja pühendumisele veini vastu. Tulemuseks on võrratud lõpuni viimistletud veinid, mis saavutavad aasta-aastalt järjest rohkem tuntust kogu maailmas ning on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu. Livoni veinidele on kokku antud 15 korral kõige kõrgema kvaliteedi tunnus ehk tre bicchieri, neist kaheksal korral sai tunnustuse Braide Alte aiast valminud vein.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.