Kui muidu raputatakse õunad septembri keskel maha ja need laagerduvad hunnikutes 2 nädalat, et ikka kõik neist ilusti küpseks saaks, siis Pomme Prisonnière’i protsess on hoopis keerulisem. Comte Louis de Lauriston oli üks esimesi, kes selle vaevanõudva õunavangistuse ette võttis. Juhuslikult sai ta tuttavaks kohaliku pirnikasvataja Didier Alleaume’iga, kes oli aastaid väikestes kogustes pirne puude otsas pudelisse kasvatanud ja õunabrändit neile peale valanud. Igal aastal asetatakse õunahakatiste kohale ülalt allapidi tühjad laia suuga kalvadosipudelid. Esimesed 10 päeva on eriti kriitilise tähtsusega. Oht, et arenev õunapunn ei kohane uue kasvukeskkonnaga ja kukub puu küljest maha, on suur. Pudel tuleb katta riidega, muidu on liigselt päikest. 10 kuni 20 tuhandest pudelisse vangistatud õunast jõuavad ainult pooled ihaldatud küpsuseni. Õuna valmides peab pudeli ettevaatlikult seest ja väljast ära pesema ning selle traditsioonilist tammes laagerdunud kalvadosi täis valama. Terve aasta lastakse õunal kalvadosiga kohaneda ja maitsetel abiellu astuda. Ahne õun imab veerandiku brändist endasse ja värvus läheb joogil kõvasti heledamaks. Õun ise muutub alkoholi imades praktiliselt surematuks, võib säilida muutumatuna kuni 100 aastat. Pudelisse tuleb kalvadosi enne müüki paiskamist peale valada, et pudel ikka ääreni täis saaks. Õun pudelis ja atraktiivne puitlaastust karp teevad selle õunabrändi eriti silmatorkavaks kingituseks.
Kui muidu raputatakse õunad septembri keskel maha ja need laagerduvad hunnikutes 2 nädalat, et ikka kõik neist ilusti küpseks saaks, siis Pomme Prisonnière’i protsess on hoopis keerulisem. Comte Louis de Lauriston oli üks esimesi, kes selle vaevanõudva õunavangistuse ette võttis. Juhuslikult sai ta tuttavaks kohaliku pirnikasvataja Didier Alleaume’iga, kes oli aastaid väikestes kogustes pirne puude otsas pudelisse kasvatanud ja õunabrändit neile peale valanud. Igal aastal asetatakse õunahakatiste kohale ülalt allapidi tühjad laia suuga kalvadosipudelid. Esimesed 10 päeva on eriti kriitilise tähtsusega. Oht, et arenev õunapunn ei kohane uue kasvukeskkonnaga ja kukub puu küljest maha, on suur. Pudel tuleb katta riidega, muidu on liigselt päikest. 10 kuni 20 tuhandest pudelisse vangistatud õunast jõuavad ainult pooled ihaldatud küpsuseni. Õuna valmides peab pudeli ettevaatlikult seest ja väljast ära pesema ning selle traditsioonilist tammes laagerdunud kalvadosi täis valama. Terve aasta lastakse õunal kalvadosiga kohaneda ja maitsetel abiellu astuda. Ahne õun imab veerandiku brändist endasse ja värvus läheb joogil kõvasti heledamaks. Õun ise muutub alkoholi imades praktiliselt surematuks, võib säilida muutumatuna kuni 100 aastat. Pudelisse tuleb kalvadosi enne müüki paiskamist peale valada, et pudel ikka ääreni täis saaks. Õun pudelis ja atraktiivne puitlaastust karp teevad selle õunabrändi eriti silmatorkavaks kingituseks.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.