Perekond Ragnaud Sabourin toimetab Cognac’i piirkonnas, Grande Champagne "kuldses kolmnurgas" nii 35 hektaril viinamarjakasvatajana kui konjaki destilleerijana juba aastast 1850. Nende perefilosoofia on käsitöönduslik konjak, „viinapuust eaux-de-vie’ni“: toota vaid tippkvaliteeti ning väga limiteeritud kogustes ja ainult oma kasvatatud viinamarjadest. Nagu nad ise ütlevad: "Sel hetkel, kui hakkame viinamarju sisse ostma, on sellel lool lõpp!"
Pärast kahefaasilist destillatsiooniprotsessi suunatakse konjak õilistuma prantsuse tamme vaatidesse perekonna keldritesse. Nende keldrid on suured, mahutades 15-17 korda rohkem konjakit kui on kogu nende aastane toodang. Selline unikaalne olukord annab võimaluse toota igal aastal just nii palju konjakit, kui sel hetkel vaja.
Ragnaud Sabourin XO on veetnud 25 aastat tammevaatides. Aroom on küps, vihjetega iiriskommile ja tammevaadi vürtsidele ning suhkrustatud puuviljadele. Maitse on mahe ja rikkalik, suutunne on sametiselt tihe ja puuviljane. Õrnalt tanniinne, biroche´i, pisut vaniljenoote, kuivatatud aprikoosi, apelsini, pähklikoort ning muskaatpähklit. Delikaatsed võised prantusepäraste saiakeste ning iiriskommi aroomid annavad juba eos vihje, et saab olema pika ja pehme "maitserännak".
Perekond Ragnaud Sabourin toimetab Cognac’i piirkonnas, Grande Champagne "kuldses kolmnurgas" nii 35 hektaril viinamarjakasvatajana kui konjaki destilleerijana juba aastast 1850. Nende perefilosoofia on käsitöönduslik konjak, „viinapuust eaux-de-vie’ni“: toota vaid tippkvaliteeti ning väga limiteeritud kogustes ja ainult oma kasvatatud viinamarjadest. Nagu nad ise ütlevad: "Sel hetkel, kui hakkame viinamarju sisse ostma, on sellel lool lõpp!"
Pärast kahefaasilist destillatsiooniprotsessi suunatakse konjak õilistuma prantsuse tamme vaatidesse perekonna keldritesse. Nende keldrid on suured, mahutades 15-17 korda rohkem konjakit kui on kogu nende aastane toodang. Selline unikaalne olukord annab võimaluse toota igal aastal just nii palju konjakit, kui sel hetkel vaja.
Ragnaud Sabourin XO on veetnud 25 aastat tammevaatides. Aroom on küps, vihjetega iiriskommile ja tammevaadi vürtsidele ning suhkrustatud puuviljadele. Maitse on mahe ja rikkalik, suutunne on sametiselt tihe ja puuviljane. Õrnalt tanniinne, biroche´i, pisut vaniljenoote, kuivatatud aprikoosi, apelsini, pähklikoort ning muskaatpähklit. Delikaatsed võised prantusepäraste saiakeste ning iiriskommi aroomid annavad juba eos vihje, et saab olema pika ja pehme "maitserännak".
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.