Perekond Ragnaud Sabourin toimetab Cognac’i piirkonnas, Grande Champagne "kuldses kolmnurgas" nii 35 hektaril viinamarjakasvatajana kui konjaki destilleerijana juba aastast 1850. Nende perefilosoofia on käsitöönduslik konjak, „viinapuust eaux-de-vie’ni“: toota vaid tippkvaliteeti ning väga limiteeritud kogustes ja ainult oma kasvatatud viinamarjadest. Nagu nad ise ütlevad: "Sel hetkel, kui hakkame viinamarju sisse ostma, on sellel lool lõpp!"
Pärast kahefaasilist destillatsiooniprotsessi suunatakse konjak õilistuma prantsuse tamme vaatidesse perekonna keldritesse. Nende keldrid on suured, mahutades 15-17 korda rohkem konjakit kui on kogu nende aastane toodang. Selline unikaalne olukord annab võimaluse toota igal aastal just nii palju konjakit, kui sel hetkel vaja.
Seda Ugni Blanc´i ja Folle Blanche´i segu on hoitud 20 aastat Prantsuse tamme vaadis, kus ta on kogunud komplekssust, maitsesügavust ja ümarat karakterit ning pehmust. Reserve Speciale on värvuselt pronksjas. Aroom on delikaatne, vihjetega röstitud sarapuupähklitele, mandlitele ja nugatile. Maitses on konjak täidlane, ümar, võiks isegi öelda mahlane ja viinamarjane, tõeliselt nõtke ning kreemine. Pähklisus ning kuivatatud puuviljad käivad käsikäes tammevaadi vürtsidega, toffee ja balsamiäädika nüanssidega. Tänu kõrgemale alkoholisisaldusele on maitsepikkus kantud kauem, maitse on sügav ning püsiva väikese oksüdatiivse noodiga.
Perekond Ragnaud Sabourin toimetab Cognac’i piirkonnas, Grande Champagne "kuldses kolmnurgas" nii 35 hektaril viinamarjakasvatajana kui konjaki destilleerijana juba aastast 1850. Nende perefilosoofia on käsitöönduslik konjak, „viinapuust eaux-de-vie’ni“: toota vaid tippkvaliteeti ning väga limiteeritud kogustes ja ainult oma kasvatatud viinamarjadest. Nagu nad ise ütlevad: "Sel hetkel, kui hakkame viinamarju sisse ostma, on sellel lool lõpp!"
Pärast kahefaasilist destillatsiooniprotsessi suunatakse konjak õilistuma prantsuse tamme vaatidesse perekonna keldritesse. Nende keldrid on suured, mahutades 15-17 korda rohkem konjakit kui on kogu nende aastane toodang. Selline unikaalne olukord annab võimaluse toota igal aastal just nii palju konjakit, kui sel hetkel vaja.
Seda Ugni Blanc´i ja Folle Blanche´i segu on hoitud 20 aastat Prantsuse tamme vaadis, kus ta on kogunud komplekssust, maitsesügavust ja ümarat karakterit ning pehmust. Reserve Speciale on värvuselt pronksjas. Aroom on delikaatne, vihjetega röstitud sarapuupähklitele, mandlitele ja nugatile. Maitses on konjak täidlane, ümar, võiks isegi öelda mahlane ja viinamarjane, tõeliselt nõtke ning kreemine. Pähklisus ning kuivatatud puuviljad käivad käsikäes tammevaadi vürtsidega, toffee ja balsamiäädika nüanssidega. Tänu kõrgemale alkoholisisaldusele on maitsepikkus kantud kauem, maitse on sügav ning püsiva väikese oksüdatiivse noodiga.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.