Perekond Ragnaud Sabourin toimetab Cognac’i piirkonnas, Grande Champagne "kuldses kolmnurgas" nii 35 hektaril viinamarjakasvatajana kui konjaki destilleerijana juba aastast 1850. Nende perefilosoofia on käsitöönduslik konjak, „viinapuust eaux-de-vie’ni“: toota vaid tippkvaliteeti ning väga limiteeritud kogustes ja ainult oma kasvatatud viinamarjadest. Nagu nad ise ütlevad: "Sel hetkel, kui hakkame viinamarju sisse ostma, on sellel lool lõpp!"
Pärast kahefaasilist destillatsiooniprotsessi suunatakse konjak õilistuma prantsuse tamme vaatidesse perekonna keldritesse. Nende keldrid on suured, mahutades 15-17 korda rohkem konjakit, kui on kogu nende aastane toodang. Selline unikaalne olukord annab võimaluse toota igal aastal just nii palju konjakit, kui sel hetkel vaja.
Ragnaud Sabourin Cognac VSOP #10 "unblended" on tammevaadis õilistunud 10 aastat, kusjuures seaduse järgi peab VSOP-d tammes hoidma vaid 4 aastat. Sellest tulenevalt on Ragnaud Sabourin´i VSOP üks selle kategooria pehmemaid eksemplare. Elav ning sügav, värvilt kuldkollane pronksja helgiga. Aroomilt esmalt pisut häbelik ja mõistatuslik: õrnad tammenüansid, küpsetatud puuviljad, vihjeid kohviubadele, mesisus, röstine tammevaat, küpsetusvürtsid ja lõpetuseks vihjeid sidrunikoorele. Maitse on pehme ja mahe, siidine, võine ning õrnad parkaine nüansid on segunenud kuivatatud puuviljadega. Pirn, kuivatatud ploom ja õun sillutavad teed iiriskommile, tammevaadi nüanssidele ja šokolaadile. Lõppmaitse on pikk ja elegantne puiduvürtside ja floraalsete nootidega.
Perekond Ragnaud Sabourin toimetab Cognac’i piirkonnas, Grande Champagne "kuldses kolmnurgas" nii 35 hektaril viinamarjakasvatajana kui konjaki destilleerijana juba aastast 1850. Nende perefilosoofia on käsitöönduslik konjak, „viinapuust eaux-de-vie’ni“: toota vaid tippkvaliteeti ning väga limiteeritud kogustes ja ainult oma kasvatatud viinamarjadest. Nagu nad ise ütlevad: "Sel hetkel, kui hakkame viinamarju sisse ostma, on sellel lool lõpp!"
Pärast kahefaasilist destillatsiooniprotsessi suunatakse konjak õilistuma prantsuse tamme vaatidesse perekonna keldritesse. Nende keldrid on suured, mahutades 15-17 korda rohkem konjakit, kui on kogu nende aastane toodang. Selline unikaalne olukord annab võimaluse toota igal aastal just nii palju konjakit, kui sel hetkel vaja.
Ragnaud Sabourin Cognac VSOP #10 "unblended" on tammevaadis õilistunud 10 aastat, kusjuures seaduse järgi peab VSOP-d tammes hoidma vaid 4 aastat. Sellest tulenevalt on Ragnaud Sabourin´i VSOP üks selle kategooria pehmemaid eksemplare. Elav ning sügav, värvilt kuldkollane pronksja helgiga. Aroomilt esmalt pisut häbelik ja mõistatuslik: õrnad tammenüansid, küpsetatud puuviljad, vihjeid kohviubadele, mesisus, röstine tammevaat, küpsetusvürtsid ja lõpetuseks vihjeid sidrunikoorele. Maitse on pehme ja mahe, siidine, võine ning õrnad parkaine nüansid on segunenud kuivatatud puuviljadega. Pirn, kuivatatud ploom ja õun sillutavad teed iiriskommile, tammevaadi nüanssidele ja šokolaadile. Lõppmaitse on pikk ja elegantne puiduvürtside ja floraalsete nootidega.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.