Goutorbe-Bouillot Ratafia sünnib nende kuulsa Clos des Monnaies aia viinamarjade mahlast. Ratafia valmistamiseks läheb lisaks viinamarjavirdele vaja ka destillaati - see valmistatakse nende oma viinamarjadest kohaliku destilleerija juures Damery külas - neil on külas rändav destilleerija hr Fontaine, kelle teenuseid kohalikud šampanjamajad kasutada saavad. Destillaat istub vähemalt 2a tammevaadis, enne kui ta saab sobilikuks viinamarjavirdesse segamiseks. Destillaadi lisamine katkestab tekkiva fermentatsiooni, alles jääb meeldivalt magus jook ca 17-18 kraadise alkoholiga. Ratafiat hoitakse 2a tammevaatides ning seejärel täiendavalt veel suurtes Dame-Jeanne´i nimelistes dekoratiivsetes klaaspudelites. Tegemist on mõnusa ja kerge dessertveiniga, mis ei mõju liigselt raskelt või suhkruselt. Tunda on kollaseid luuvilju, martsipani, mandlisust, nelki ja kardemoni. Ratafia Champenois teenis välja apellatsiooniõigused aastal 2015.
Champagne Goutorbe-Bouillot on väike pereettevõtte aastast 1755 Damery külas, Marne maakonnas, otse Champagne südames. Nende viinamarjad kasvavad 8ha erinevatel põldudel, mis on keskonnateadliku ning jätkusuutliku viinamarjaviljeluse eest ära teeninud Prantsuse Põllumajandusministeerimumilt „HEV“ ehk „High Environmental Value“ märgistuse.
Goutorbe-Bouillot Ratafia sünnib nende kuulsa Clos des Monnaies aia viinamarjade mahlast. Ratafia valmistamiseks läheb lisaks viinamarjavirdele vaja ka destillaati - see valmistatakse nende oma viinamarjadest kohaliku destilleerija juures Damery külas - neil on külas rändav destilleerija hr Fontaine, kelle teenuseid kohalikud šampanjamajad kasutada saavad. Destillaat istub vähemalt 2a tammevaadis, enne kui ta saab sobilikuks viinamarjavirdesse segamiseks. Destillaadi lisamine katkestab tekkiva fermentatsiooni, alles jääb meeldivalt magus jook ca 17-18 kraadise alkoholiga. Ratafiat hoitakse 2a tammevaatides ning seejärel täiendavalt veel suurtes Dame-Jeanne´i nimelistes dekoratiivsetes klaaspudelites. Tegemist on mõnusa ja kerge dessertveiniga, mis ei mõju liigselt raskelt või suhkruselt. Tunda on kollaseid luuvilju, martsipani, mandlisust, nelki ja kardemoni. Ratafia Champenois teenis välja apellatsiooniõigused aastal 2015.
Champagne Goutorbe-Bouillot on väike pereettevõtte aastast 1755 Damery külas, Marne maakonnas, otse Champagne südames. Nende viinamarjad kasvavad 8ha erinevatel põldudel, mis on keskonnateadliku ning jätkusuutliku viinamarjaviljeluse eest ära teeninud Prantsuse Põllumajandusministeerimumilt „HEV“ ehk „High Environmental Value“ märgistuse.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.