Rotari on Mezzacorona grupi Trentost põhja pool asuv ainult vahuveini tootmisele keskendunud haru. Rahvusvahelistel võistlustel on Rotari vahuveinid saanud piirkonna tipptootja Ferrari järel auväärse teise koha. Nimi Rotari on pandud longobardide kuninga Autari järgi, kes võitles Itaalia eest ja tegi ajalugu andes välja “Rotari edikti” – põhjaliku veinitegemist puudutava käsiraamatu. Trento DOC apellatsioon pandi paika 1993. aastal. Sellest ajast pärinevad ranged reeglid Põhja-Itaalias Dolomiitide jalamil klassikalisel meetodil vahuveinide tootmiseks. Teistkordne kääritamine toimub nagu shampanjalgi pudelis ja pikk settel hoidmine annab veinile vajaliku karakteri ja kvaliteedi. Pudelil on itaalia keeles Metodo Classico, mis viitab traditsionaalsele shampanja valmistamise meetodile. Rotari tippvahuveini Flavio tegemiseks kasutatakse 100% ulatuses Chardonnay marju. Vein laagerdub 60 kuud, osa sellest tammevaadis. Klaasis on Flavio pikalt püsiva elegantse mulliga. Intensiivne maitse on võine, pähkliröstine ja pärmine. Kollased puuviljad on joogis küpselt mesised. Gambero Rosso giid annab Flaviole viimaste aastakäikude puhul neli aastat järjest kolm pokaali ehk maksimumpunktid.
Saavutused:
2018 Gambero Rosso - 3 Bicchieri
2017 Gambero Rosso - 3 Bicchieri
2015 Gambero Rosso - 3 Bicchieri
2014 Gambero Rosso - 3 Bicchieri
Rotari on Mezzacorona grupi Trentost põhja pool asuv ainult vahuveini tootmisele keskendunud haru. Rahvusvahelistel võistlustel on Rotari vahuveinid saanud piirkonna tipptootja Ferrari järel auväärse teise koha. Nimi Rotari on pandud longobardide kuninga Autari järgi, kes võitles Itaalia eest ja tegi ajalugu andes välja “Rotari edikti” – põhjaliku veinitegemist puudutava käsiraamatu. Trento DOC apellatsioon pandi paika 1993. aastal. Sellest ajast pärinevad ranged reeglid Põhja-Itaalias Dolomiitide jalamil klassikalisel meetodil vahuveinide tootmiseks. Teistkordne kääritamine toimub nagu shampanjalgi pudelis ja pikk settel hoidmine annab veinile vajaliku karakteri ja kvaliteedi. Pudelil on itaalia keeles Metodo Classico, mis viitab traditsionaalsele shampanja valmistamise meetodile. Rotari tippvahuveini Flavio tegemiseks kasutatakse 100% ulatuses Chardonnay marju. Vein laagerdub 60 kuud, osa sellest tammevaadis. Klaasis on Flavio pikalt püsiva elegantse mulliga. Intensiivne maitse on võine, pähkliröstine ja pärmine. Kollased puuviljad on joogis küpselt mesised. Gambero Rosso giid annab Flaviole viimaste aastakäikude puhul neli aastat järjest kolm pokaali ehk maksimumpunktid.
Saavutused:
2018 Gambero Rosso - 3 Bicchieri
2017 Gambero Rosso - 3 Bicchieri
2015 Gambero Rosso - 3 Bicchieri
2014 Gambero Rosso - 3 Bicchieri
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.