Cava valmistamisel kasutatakse kohalikke viinamarjasorte. Veinis on 60% Macabeo, 25% Parellada, 15% Xarel-lo marja. Semi seco on poolkuiv cava, mille laagerdamine pudelites võtab aega 14 kuud. Lõplik NV ehk non-vintage segu moodustatake kaheksast erinevast veinist. See cava on meeltmööda magusamat vahuveinistiili armastavale veinisõbrale. Puuviljane ja elegantne cava lõhnab vaarikate, virsikute, õunte ja sidruni järele. Teatav mesisus kuulub semi seco juurde. Püsiv leebe hape ja pikk mahlane lõpp teevad sellest cavast rahvalemmiku.
Cava valmistamisel kasutatakse kohalikke viinamarjasorte. Veinis on 60% Macabeo, 25% Parellada, 15% Xarel-lo marja. Semi seco on poolkuiv cava, mille laagerdamine pudelites võtab aega 14 kuud. Lõplik NV ehk non-vintage segu moodustatake kaheksast erinevast veinist. See cava on meeltmööda magusamat vahuveinistiili armastavale veinisõbrale. Puuviljane ja elegantne cava lõhnab vaarikate, virsikute, õunte ja sidruni järele. Teatav mesisus kuulub semi seco juurde. Püsiv leebe hape ja pikk mahlane lõpp teevad sellest cavast rahvalemmiku.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.