Küps saak korjatakse ikka keset septembriööd, et saada kätte maksimaalset värskust. Sitsiilia intensiivse päikese poolt paitatud marjade puhul on see ülioluline. Soojast kliimast saadakse tänu tipptehnoloogia kasutusele hea puuviljasusega vein. Fermentatsioon kestadel võtab aega umbes 8 päeva. Vein läbi ka malolaktilise käärimise, mis pehmendab oluliselt lõpptulemust. Järgneb kuue kuuline tammelaagerdus Prantsuse vaatides. Nero d’Avola on Sitsiiliale ainuomane mari, mis esialgselt on pärit Siracusast, aga nüüd levinud üle saare. Viinamarja nimi viitab mustale, seda sellepärast et värvaineid on viinamarjakestas rohkelt. Puuviljase veini värvus on sügav rubiinpunane, veiniring noorele veinile kohaselt lilla. Lõhnabuketi moodustavad sõstrad, metsmaasikad ja granaatõun. Vein on suus pehme ja mahlane.
Saavutused:
2018 Berliner Wine Trophy - Kuldmedal
2018 Mundus Vini - Kuldmedal
2018 Decanter Wine Awards - Pronksmedal
Küps saak korjatakse ikka keset septembriööd, et saada kätte maksimaalset värskust. Sitsiilia intensiivse päikese poolt paitatud marjade puhul on see ülioluline. Soojast kliimast saadakse tänu tipptehnoloogia kasutusele hea puuviljasusega vein. Fermentatsioon kestadel võtab aega umbes 8 päeva. Vein läbi ka malolaktilise käärimise, mis pehmendab oluliselt lõpptulemust. Järgneb kuue kuuline tammelaagerdus Prantsuse vaatides. Nero d’Avola on Sitsiiliale ainuomane mari, mis esialgselt on pärit Siracusast, aga nüüd levinud üle saare. Viinamarja nimi viitab mustale, seda sellepärast et värvaineid on viinamarjakestas rohkelt. Puuviljase veini värvus on sügav rubiinpunane, veiniring noorele veinile kohaselt lilla. Lõhnabuketi moodustavad sõstrad, metsmaasikad ja granaatõun. Vein on suus pehme ja mahlane.
Saavutused:
2018 Berliner Wine Trophy - Kuldmedal
2018 Mundus Vini - Kuldmedal
2018 Decanter Wine Awards - Pronksmedal
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.