Küps Nero d’Avola saak korjatakse augusti lõpus keset ööd, et saada kätte maksimaalset värskust. Sitsiilia intensiivse päikese poolt paitatud marjade puhul on see ülioluline. Peale kerget pressimist lastakse roosal viinamarjamahlal külmal temperatuuril enne kääritama asumist 12 tundi settida. Soojast kliimast saadakse tänu tipptehnoloogia kasutusele hea puuviljasusega vein. Peale kääritamist veedab vein 5 kuud settel, mille ajal toimub veini nurkade ümardamine. Värvuselt on Stemmari Rosé kergelt lillaka varjundiga roosa. Lõhnas on lille ja rohkelt metsmaasikat. Mestmaasikas püsib edasi ka maitses, sellele sekundeerivad vaarikas ja põldmari. Juurde tuleb vürts, väike mineraalsuse noot ja värske hape.
Küps Nero d’Avola saak korjatakse augusti lõpus keset ööd, et saada kätte maksimaalset värskust. Sitsiilia intensiivse päikese poolt paitatud marjade puhul on see ülioluline. Peale kerget pressimist lastakse roosal viinamarjamahlal külmal temperatuuril enne kääritama asumist 12 tundi settida. Soojast kliimast saadakse tänu tipptehnoloogia kasutusele hea puuviljasusega vein. Peale kääritamist veedab vein 5 kuud settel, mille ajal toimub veini nurkade ümardamine. Värvuselt on Stemmari Rosé kergelt lillaka varjundiga roosa. Lõhnas on lille ja rohkelt metsmaasikat. Mestmaasikas püsib edasi ka maitses, sellele sekundeerivad vaarikas ja põldmari. Juurde tuleb vürts, väike mineraalsuse noot ja värske hape.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.