Stemmari Passiata puhul on marjadeks Syrah ja Nero d’Avola. Esimest on veinis kolm neljandikku. Mõlemad marjad on Sitsiilia päikese käes üliküpseks valminud. Osa neist kuivatatakse eraldi, et lisada veinile lopsakust ja intensiivset marjasust. Pool veinist lebab sõltuvalt aastakäigust 6–8 kuud tammevaadis. Tumepunase veini põhikomponendiks on mahlakad metsikud kirsid, põldmarjad koos purustatud vaarikatega ja suitsune ploom. Vein saab vürtsikas, aga samas siidiselt pehme pargiga. Vürtsidest eristuvad jahvatatud must pipar ja magusad piparkoogivürtsid.
Saavutused:
2018 Berliner Wine Trophy - Kuldmedal
2018 Mundus Vini - Hõbemedal
Stemmari Passiata puhul on marjadeks Syrah ja Nero d’Avola. Esimest on veinis kolm neljandikku. Mõlemad marjad on Sitsiilia päikese käes üliküpseks valminud. Osa neist kuivatatakse eraldi, et lisada veinile lopsakust ja intensiivset marjasust. Pool veinist lebab sõltuvalt aastakäigust 6–8 kuud tammevaadis. Tumepunase veini põhikomponendiks on mahlakad metsikud kirsid, põldmarjad koos purustatud vaarikatega ja suitsune ploom. Vein saab vürtsikas, aga samas siidiselt pehme pargiga. Vürtsidest eristuvad jahvatatud must pipar ja magusad piparkoogivürtsid.
Saavutused:
2018 Berliner Wine Trophy - Kuldmedal
2018 Mundus Vini - Hõbemedal
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.