Viinamarjakorje toimub Livonis käsitsi. Collios on veinireeglite järgi lubatud toota kohalikest sortidest ja rahvusvahelistest viinamarjasortidest veine. Ronc Alto aed on ainult 8 ha suurune ja seal kasvab Ribolla Gialla ja Cabernet Sauvignon. Cabernet Sauvignon fermenteerub kolm nädalat ja läheb seejärel keldrisse 16 kuuks Allier tammevaati. Vein on rubiinpunane. Lõhnaampluaa moodustub metsamarjadest ja vürtsidest. Suus on vein täidlane ja heas küpsuses veini kohta intensiivne. Pehme järelmaitse jääbki suhu kestma.
1964-ndal aastal loodud pereettevõtet Livon võib pidada üheks Itaalia Friuli piirkonna tipptootjaks. Alustajaks oli Dorino, edasi tegutsesid firmas Tonino ja Valneo. Praegu on tegev järgmine generatsioon Matteo ja Francesca näol. Tegevust alustati Friuli hinnatuimas valge veini piirkonnas Collios, mis asub Itaalia ja Sloveenia piiri ääres. Veinikelder on aasta-aastalt oma valdusi suurendanud ja nüüdseks on tootmine laienenud ka Chianti piirkonda Borgo Salcentino nime all ning Umbriasse Col Santo veinimõisa näol. Livon on kuulsust kogunud tänu suurele armastusele ja pühendumisele veini vastu. Tulemuseks on võrratud lõpuni viimistletud veinid, mis saavutavad aasta-aastalt järjest rohkem tuntust kogu maailmas ning on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu. Livoni veinidele on kokku antud 15 korral kõige kõrgema kvaliteedi tunnus ehk tre bicchieri, neist kaheksal korral sai tunnustuse Braide Alte aiast valminud vein.
Viinamarjakorje toimub Livonis käsitsi. Collios on veinireeglite järgi lubatud toota kohalikest sortidest ja rahvusvahelistest viinamarjasortidest veine. Ronc Alto aed on ainult 8 ha suurune ja seal kasvab Ribolla Gialla ja Cabernet Sauvignon. Cabernet Sauvignon fermenteerub kolm nädalat ja läheb seejärel keldrisse 16 kuuks Allier tammevaati. Vein on rubiinpunane. Lõhnaampluaa moodustub metsamarjadest ja vürtsidest. Suus on vein täidlane ja heas küpsuses veini kohta intensiivne. Pehme järelmaitse jääbki suhu kestma.
1964-ndal aastal loodud pereettevõtet Livon võib pidada üheks Itaalia Friuli piirkonna tipptootjaks. Alustajaks oli Dorino, edasi tegutsesid firmas Tonino ja Valneo. Praegu on tegev järgmine generatsioon Matteo ja Francesca näol. Tegevust alustati Friuli hinnatuimas valge veini piirkonnas Collios, mis asub Itaalia ja Sloveenia piiri ääres. Veinikelder on aasta-aastalt oma valdusi suurendanud ja nüüdseks on tootmine laienenud ka Chianti piirkonda Borgo Salcentino nime all ning Umbriasse Col Santo veinimõisa näol. Livon on kuulsust kogunud tänu suurele armastusele ja pühendumisele veini vastu. Tulemuseks on võrratud lõpuni viimistletud veinid, mis saavutavad aasta-aastalt järjest rohkem tuntust kogu maailmas ning on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu. Livoni veinidele on kokku antud 15 korral kõige kõrgema kvaliteedi tunnus ehk tre bicchieri, neist kaheksal korral sai tunnustuse Braide Alte aiast valminud vein.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.