Šampanja välimus on kahvatukollane rohekate helkidega. Esmane aroom on delikaatne, tunda on röstitud leiba, värskeid tsitrusenoote, sidrunit - paneb juba neelud käima! Tunda on pojengiõite lõhna ning miskit väga värsket nagu vihmasaju esimesed piisad. Pärast värsket ja tsitruselist esmamuljet saabub võisus ja kreemisus. Maitse on plahvatuslik, tunda on tammevaadilaagerdust, kuid samaaegselt on šampanja värske ja küpselt puuviljane. Puuviljadest domineerivad troopilised puuviljad nagu kirevili, ananass, mango, virsik, aprikoos. Puuviljast sensatiooni ümbritsevad vürtsid, mesi, kuslapuuõied. Maitse muudkui kestab ja kestab. Maitse on külluslik ning samal ajal värske, soolakas ja mineraalne.
Oluline on mainida ka seda, et Gounel Lassalle ei lase oma šampanjasid malolaktilise fermentatsiooni protsessi, mille käigus muutub õunhape piimhappeks, hoides temperatuurid madalamad, saavad nas seda vältida, et šampanja oleks värskem.
See on ühe perekonna lugu, mis algab 19.saj lõpus ühes premier cru klassifikatsiooniga külas nimega Chigny Les Roses, Montagne de Reims südames, kui Gabriel ja Alfred Lassalle ostavad esimesed viinapuud. Tänaseks päevaks on erinevate põllulappide summana kokku 5ha viinapuid ning veinimaja juhtimine 4. põlvkonna käes eesotsas kirgliku veinimeistri Arnaud Gounel´iga. Tema suur lootus ja soov on ühel päeval veinimaja üle anda oma kahele pojale Léonardile ja Mariusele, kes jätkavad Champagne Gounel-Lassalle ajaloo kirjutamist.