Tiareblu nimelise aia pinnas sisaldab merglit. Tiareblù segu on täpselt pooleks Cabernet Sauvignon ja Merlot. Fermentatsioon kestab 18 päeva 20 kraadi juures.
Järgneb 18 kuud prantsuse tammes ja seejärel pikalt pudelis seismist.
Vein on tume, üldine rubiinpunane värvus saab pruunika veiniringi näol vaheldust juurde. Tiareblù on tehtud kuiva stiiliga. Vein on intensiivne ja täidlane. Nii lõhnas kui maitses võimutsevad vaarikas ja põldmari. Parkained on tugevad, ent siidise olemusega. Järelmaitse jääb pikalt suhu kestma.
1964-ndal aastal loodud pereettevõtet Livon võib pidada üheks Itaalia Friuli piirkonna tipptootjaks. Alustajaks oli Dorino, edasi tegutsesid firmas Tonino ja Valneo. Praegu on tegev järgmine generatsioon Matteo ja Francesca näol. Tegevust alustati Friuli hinnatuimas valge veini piirkonnas Collios, mis asub Itaalia ja Sloveenia piiri ääres. Veinikelder on aasta-aastalt oma valdusi suurendanud ja nüüdseks on tootmine laienenud ka Chianti piirkonda Borgo Salcentino nime all ning Umbriasse Col Santo veinimõisa näol. Livon on kuulsust kogunud tänu suurele armastusele ja pühendumisele veini vastu. Tulemuseks on võrratud lõpuni viimistletud veinid, mis saavutavad aasta-aastalt järjest rohkem tuntust kogu maailmas ning on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu. Livoni veinidele on kokku antud 15 korral kõige kõrgema kvaliteedi tunnus ehk tre bicchieri.
Tiareblu nimelise aia pinnas sisaldab merglit. Tiareblù segu on täpselt pooleks Cabernet Sauvignon ja Merlot. Fermentatsioon kestab 18 päeva 20 kraadi juures.
Järgneb 18 kuud prantsuse tammes ja seejärel pikalt pudelis seismist.
Vein on tume, üldine rubiinpunane värvus saab pruunika veiniringi näol vaheldust juurde. Tiareblù on tehtud kuiva stiiliga. Vein on intensiivne ja täidlane. Nii lõhnas kui maitses võimutsevad vaarikas ja põldmari. Parkained on tugevad, ent siidise olemusega. Järelmaitse jääb pikalt suhu kestma.
1964-ndal aastal loodud pereettevõtet Livon võib pidada üheks Itaalia Friuli piirkonna tipptootjaks. Alustajaks oli Dorino, edasi tegutsesid firmas Tonino ja Valneo. Praegu on tegev järgmine generatsioon Matteo ja Francesca näol. Tegevust alustati Friuli hinnatuimas valge veini piirkonnas Collios, mis asub Itaalia ja Sloveenia piiri ääres. Veinikelder on aasta-aastalt oma valdusi suurendanud ja nüüdseks on tootmine laienenud ka Chianti piirkonda Borgo Salcentino nime all ning Umbriasse Col Santo veinimõisa näol. Livon on kuulsust kogunud tänu suurele armastusele ja pühendumisele veini vastu. Tulemuseks on võrratud lõpuni viimistletud veinid, mis saavutavad aasta-aastalt järjest rohkem tuntust kogu maailmas ning on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu. Livoni veinidele on kokku antud 15 korral kõige kõrgema kvaliteedi tunnus ehk tre bicchieri.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.