Tritium Reserva viinamarjad pärinevad 454m kõrgusest aiast. Viinamarjavirre on fermenteeritud betoonmahutites ning seejärel hoitud prantsuse tammevaatides 18 kuud. Seejärel täiendavad 2 aastat "rahunemist" pudelis enne turulepaiskamist.
Vein on värvilt keskmise intensiivsusega, kirsipunase tooniga, knaeelikarva servaga. Aroomis kirsid, põldmarjad, pisut balsamicot ning vihjeid kurkumile, tubakalehele, miskit nahale viitavat ja pisut maasikakeedist. Maitses kirsid ja põldmarjad korduvad, happesus on meeldiv ja kutsuv. Tammevaadilaagerdusest tulenevad nüansid on ilusti intgreeritud ja ei domineeri. Vein mõjub värskelt, samas pehmelt, järelmaitse on muljeavaldavalt meeldivalt pikk.
Bodegas Tritium on kolme lapsepõlvesõbra projekt, kus taastati 15. sajandist pärit veinikeldrer. Ühtlasi võeti kasutusele 8ha viinapuuaedu, kus 90-113 aasta vanused viinapuud. Need aiad on jäänud puutumata La Rioja „suurest väljajuurimisest“, mille esimene laine toimus 1960. ja 1970.-ndatel, kui sooviti viinapuuaedu moderniseerid aja mehhaniseerida – viinapuude rivid tehti laiemaks, et traktorid läbi mahuks. Samuti jäid Tritiumile kuuluvad põllud puutumata teisest väljajuurimise lainest, kui kvaliteetsed, traditsioonilised sordid asendati kvaliteedilt viletsamate, aga kõrge saagikusega viinapuudega. Sel ajal kaotati palju Rioja veinitootmise pärandit. Bodegas Tritiumi suureks eesmärgiks ja olemise essentsiks võibki pidada vanade viinapuuaedade ja viinamarjasortide ning loodusliku mitmekesisuse säilitamist ning valmistada "kõrgetasemelist käsitööveini", nagu neile endale öelda meeldib.
Tritium Reserva viinamarjad pärinevad 454m kõrgusest aiast. Viinamarjavirre on fermenteeritud betoonmahutites ning seejärel hoitud prantsuse tammevaatides 18 kuud. Seejärel täiendavad 2 aastat "rahunemist" pudelis enne turulepaiskamist.
Vein on värvilt keskmise intensiivsusega, kirsipunase tooniga, knaeelikarva servaga. Aroomis kirsid, põldmarjad, pisut balsamicot ning vihjeid kurkumile, tubakalehele, miskit nahale viitavat ja pisut maasikakeedist. Maitses kirsid ja põldmarjad korduvad, happesus on meeldiv ja kutsuv. Tammevaadilaagerdusest tulenevad nüansid on ilusti intgreeritud ja ei domineeri. Vein mõjub värskelt, samas pehmelt, järelmaitse on muljeavaldavalt meeldivalt pikk.
Bodegas Tritium on kolme lapsepõlvesõbra projekt, kus taastati 15. sajandist pärit veinikeldrer. Ühtlasi võeti kasutusele 8ha viinapuuaedu, kus 90-113 aasta vanused viinapuud. Need aiad on jäänud puutumata La Rioja „suurest väljajuurimisest“, mille esimene laine toimus 1960. ja 1970.-ndatel, kui sooviti viinapuuaedu moderniseerid aja mehhaniseerida – viinapuude rivid tehti laiemaks, et traktorid läbi mahuks. Samuti jäid Tritiumile kuuluvad põllud puutumata teisest väljajuurimise lainest, kui kvaliteetsed, traditsioonilised sordid asendati kvaliteedilt viletsamate, aga kõrge saagikusega viinapuudega. Sel ajal kaotati palju Rioja veinitootmise pärandit. Bodegas Tritiumi suureks eesmärgiks ja olemise essentsiks võibki pidada vanade viinapuuaedade ja viinamarjasortide ning loodusliku mitmekesisuse säilitamist ning valmistada "kõrgetasemelist käsitööveini", nagu neile endale öelda meeldib.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.