Tritium Roble viinamarjad präinevad 425m kõrgusest aiast. Viinamarjavirre on fermenteeritud terastankides ning seejärel hoitud tammevaadis veel täiendavad 6 kuud.
Vein on värvilt keskmise intensiivsusega, kirsipunase tooniga. Aroomis kirsid, põldmarjad, lagrits, pisut balsamicot ning vihjeid suhkruvatile ja maasikajogurtile. Maitses kirsid ja põldmarjad korduvad, happesus on meeldiv ja kutsuv, vein on lihtsasti joodav.
Bodegas Tritium on kolme lapsepõlvesõbra projekt, kus taastati 15. sajandist pärit veinikelder. Ühtlasi võeti kasutusele 8ha viinapuuaedu, kus 90-113 aasta vanused viinapuud. Need aiad on jäänud puutumata La Rioja „suurest väljajuurimisest“, mille esimene laine toimus 1960. ja 1970.-ndatel, kui sooviti viinapuuaedu moderniseerid aja mehhaniseerida – viinapuude rivid tehti laiemaks, et traktorid läbi mahuks. Samuti jäid Tritiumile kuuluvad põllud puutumata teisest väljajuurimise lainest, kui kvaliteetsed, traditsioonilised sordid asendati kvaliteedilt viletsamate, aga kõrge saagikusega viinapuudega. Sel ajal kaotati palju Rioja veinitootmise pärandit. Bodegas Tritiumi suureks eesmärgiks ja olemise essentsiks võibki pidada vanade viinapuuaedade ja viinamarjasortide ning loodusliku mitmekesisuse säilitamist ning valmistada "kõrgetasemelist käsitööveini", nagu neile endale öelda meeldib.
Tritium Roble viinamarjad präinevad 425m kõrgusest aiast. Viinamarjavirre on fermenteeritud terastankides ning seejärel hoitud tammevaadis veel täiendavad 6 kuud.
Vein on värvilt keskmise intensiivsusega, kirsipunase tooniga. Aroomis kirsid, põldmarjad, lagrits, pisut balsamicot ning vihjeid suhkruvatile ja maasikajogurtile. Maitses kirsid ja põldmarjad korduvad, happesus on meeldiv ja kutsuv, vein on lihtsasti joodav.
Bodegas Tritium on kolme lapsepõlvesõbra projekt, kus taastati 15. sajandist pärit veinikelder. Ühtlasi võeti kasutusele 8ha viinapuuaedu, kus 90-113 aasta vanused viinapuud. Need aiad on jäänud puutumata La Rioja „suurest väljajuurimisest“, mille esimene laine toimus 1960. ja 1970.-ndatel, kui sooviti viinapuuaedu moderniseerid aja mehhaniseerida – viinapuude rivid tehti laiemaks, et traktorid läbi mahuks. Samuti jäid Tritiumile kuuluvad põllud puutumata teisest väljajuurimise lainest, kui kvaliteetsed, traditsioonilised sordid asendati kvaliteedilt viletsamate, aga kõrge saagikusega viinapuudega. Sel ajal kaotati palju Rioja veinitootmise pärandit. Bodegas Tritiumi suureks eesmärgiks ja olemise essentsiks võibki pidada vanade viinapuuaedade ja viinamarjasortide ning loodusliku mitmekesisuse säilitamist ning valmistada "kõrgetasemelist käsitööveini", nagu neile endale öelda meeldib.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.