Tegemist on enam kui 25 erineva traditsioonilise viinamarjasordi seguga, milles peamiselt Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz ja Tinta Barroca, aga ka Rufete, Tinta Amarela, Tinta Francisca ja paljud teised.
Vein on granaatselt sügavpunane, mille aroomis ja maitses domineerivad kontsentreeritud põldmarjad, mustad kirsid, sõstrad, ja ploomid. Elegantselt puuviljane ja struktuurne. Veinil on elav puuviljasus ja väga hea arengupotentsiaal. Vintage on aastakäigu portvein, mida valmistatakse ainult headel aastatel. Vaadis küpseb see kaks aastat ja edasine küpsemine toimub pudelis. Pudelis küpsedes tekib veinisete, mistõttu tuleb seda dekanteerida. Joomiskõlbulikuks saavad need kuskil 8–10 aasta vanusena, kuid seda võib säilitada palju kauem – 40–50 aasta vanuseni.
Van Zellers & Co on üks vanimaid portveinimaju Portugalis. Teadaolevalt on see vanim portveini tootev pereettevõte, mis asutati 1780, kuigi ajalooandmed viitavad juba aastale 1620, kui Cristiano van Zelleri esivanemad alustasid portveini tootmisega. Terminit "portvein" mainiti esimest korda alles mõnikümmend aastat hiljem. Nii pikk on nende lugu!
Kusjuures, esimene kaubavahetus mereteed mööda loodi just Balti riikidega juba aastal 1795.
Cristiano van Zeller on 15. generatsioon oma pere portveiniäris. Ta on tõeline Duoro oru saadik ja käilakuju. Kirglik, autoriteetne ja karismaatiline. Kvaliteetse huumorisoonega – alati mõni lugu varrukast võtta! Cristiano on suhtleja par excellance ja jätab kustumatu mulje Dourost ja selle veinidest üle maailma!
Aeg - portveini kõige olulisem liitlane! Aeg on see, mis laseb portveinil settida ja küpseks kujuneda. Et portvein saaks vaatides „aega veeta“, on vaja veinikeldrit, eelistatult väga suurt, ja seda Van Zellerite oma on - 860m2.
Tegemist on enam kui 25 erineva traditsioonilise viinamarjasordi seguga, milles peamiselt Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz ja Tinta Barroca, aga ka Rufete, Tinta Amarela, Tinta Francisca ja paljud teised.
Vein on granaatselt sügavpunane, mille aroomis ja maitses domineerivad kontsentreeritud põldmarjad, mustad kirsid, sõstrad, ja ploomid. Elegantselt puuviljane ja struktuurne. Veinil on elav puuviljasus ja väga hea arengupotentsiaal. Vintage on aastakäigu portvein, mida valmistatakse ainult headel aastatel. Vaadis küpseb see kaks aastat ja edasine küpsemine toimub pudelis. Pudelis küpsedes tekib veinisete, mistõttu tuleb seda dekanteerida. Joomiskõlbulikuks saavad need kuskil 8–10 aasta vanusena, kuid seda võib säilitada palju kauem – 40–50 aasta vanuseni.
Van Zellers & Co on üks vanimaid portveinimaju Portugalis. Teadaolevalt on see vanim portveini tootev pereettevõte, mis asutati 1780, kuigi ajalooandmed viitavad juba aastale 1620, kui Cristiano van Zelleri esivanemad alustasid portveini tootmisega. Terminit "portvein" mainiti esimest korda alles mõnikümmend aastat hiljem. Nii pikk on nende lugu!
Kusjuures, esimene kaubavahetus mereteed mööda loodi just Balti riikidega juba aastal 1795.
Cristiano van Zeller on 15. generatsioon oma pere portveiniäris. Ta on tõeline Duoro oru saadik ja käilakuju. Kirglik, autoriteetne ja karismaatiline. Kvaliteetse huumorisoonega – alati mõni lugu varrukast võtta! Cristiano on suhtleja par excellance ja jätab kustumatu mulje Dourost ja selle veinidest üle maailma!
Aeg - portveini kõige olulisem liitlane! Aeg on see, mis laseb portveinil settida ja küpseks kujuneda. Et portvein saaks vaatides „aega veeta“, on vaja veinikeldrit, eelistatult väga suurt, ja seda Van Zellerite oma on - 860m2.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.