Morlanda asub Kataloonias Priorati südames, seal kus teed on kitsad ja käänulised ning terroir’ mõiste saab hoopis uue tähenduse. See on veiniviljeluse mõistes tõeliselt autentne kant, mahajäetud külad, kivine pinnas, kõrged künkad ja rohke päiksepaiste. Tibatillukeses Bellmunt del Priorati külakeses asuval põllul on kõik juba mitu aastat kardinaalselt teistmoodi. Idee sai alguse 1997. aastal. Nüüd kasutatakse mitmendat aastat pioneerina probiootikume pinnase ja taimede tasakaalu leidmiseks. See kulukas eksperimentaalprojekt võib osutuda tulevikutrendiks, sest maa käitub iseenda tervendajana. Kohalike tüüpiliste sortide Garnacha ja Carinena viinapuude vanus kõigub 20 – 80 aasta vahel. Viinamarjasaak on väiksem, aga hoopis konsentreeritum. Sellest saab tulihingeline naisveinimeister valmistada ultrapreemium kvaliteediga intensiivset veini. Viinamarjasortide osakaal on veinis täpselt pooleks. Küpsemisaeg Allier tammes kestab 12 kuud. Vein saab värvilt tume. Garnacha lõhnab lilleliselt ja ürdiselt. Marjase ja tummise karakteri põhikomponentideks on mustad ploomid, kirsid ja põldmarjad. Eriti eredalt tuleb esile mineraalsus. Carignan on veinile andnud tugeva tanniinse struktuuri. Suus on tammelaagerdusest lähtuvalt tunda vürtse, tubakat ja shokolaadi. Veinil on rikkalik küps järelmaitse.
Morlanda asub Kataloonias Priorati südames, seal kus teed on kitsad ja käänulised ning terroir’ mõiste saab hoopis uue tähenduse. See on veiniviljeluse mõistes tõeliselt autentne kant, mahajäetud külad, kivine pinnas, kõrged künkad ja rohke päiksepaiste. Tibatillukeses Bellmunt del Priorati külakeses asuval põllul on kõik juba mitu aastat kardinaalselt teistmoodi. Idee sai alguse 1997. aastal. Nüüd kasutatakse mitmendat aastat pioneerina probiootikume pinnase ja taimede tasakaalu leidmiseks. See kulukas eksperimentaalprojekt võib osutuda tulevikutrendiks, sest maa käitub iseenda tervendajana. Kohalike tüüpiliste sortide Garnacha ja Carinena viinapuude vanus kõigub 20 – 80 aasta vahel. Viinamarjasaak on väiksem, aga hoopis konsentreeritum. Sellest saab tulihingeline naisveinimeister valmistada ultrapreemium kvaliteediga intensiivset veini. Viinamarjasortide osakaal on veinis täpselt pooleks. Küpsemisaeg Allier tammes kestab 12 kuud. Vein saab värvilt tume. Garnacha lõhnab lilleliselt ja ürdiselt. Marjase ja tummise karakteri põhikomponentideks on mustad ploomid, kirsid ja põldmarjad. Eriti eredalt tuleb esile mineraalsus. Carignan on veinile andnud tugeva tanniinse struktuuri. Suus on tammelaagerdusest lähtuvalt tunda vürtse, tubakat ja shokolaadi. Veinil on rikkalik küps järelmaitse.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.