Quinta de Barreiros omanik Antonio Canto Moriz, kes oma ettevalmistuselt tegelikult kirurg ning elab Portos, kuid kõik vabad hetked sõidab ta oma veinimajja. Pärinedes farmerite ja viinamarjakasvatajate perekonnast ning olles sügavalt ühenduses Dão piirkonna ja selle veinidega, otsustas ta ise tõsiselt viinamarjakasvatuse ja veinivalmistamsie 1990-ndatel ette võtta. Perekond kasutab endiselt Antonio vanavanaisa ehitatud graniidist viinamarja "taldpressi" ning jätkab traditsioone ka viinamarju tallates. "Vinha Paz" on oma nime saanud Antonio ema järgi, kelle neiupõlve nimi oli Maria de Paz Othon. Vinha Paz tähendab tõlkes "rahu viinapuuaed". Sellesse aed apääseb läbi romantilise vana värava, mis kaunistab ka veinipudeli etiketti.
Alates aastast 1996 tomiub korje ja veinivalmistamine Magalhães Coelho valvsa käe all. See on veinimeister, keda peetakse Dão piirkonna veinide taassünni autoriks ning ning aastal 2003 pärjati teda “Portugali aasta veinimeister" tiitliga. ” Vinha Paz omakorda on võitnud palju auhindu, ning teda tunnistatakse üheks piirkonna preemiumveinide tootjaks. br>
Viinamarjad on korjatud käsitsi septembri lõpus. Nad suunatakse koheselt suurtesse graniidist "lagare´idesse", kus nad purustatakse traditsioonilisel jalgadega trampimise teel ning jäetakse sinna kestadele matsereeruma. Pärast kestade eemaldamist suunatakse vein prantusse ja ameerika tamme õilistuma 8 kuuks. Vein on osaliselt filtreeritud. Vein on värvuselt sügav rubiinpunane, granaatõunase läikega. Aroom on rikkalik ja keerukas, tunda on küpset ploomi, muraka noote, rosmariini ning kuivanud eukalüpti, männikäbi ja nelki. Maitses on vein esmajoones suurepärases tasakaalus, siidised tanniinid. See sametine ja elegantne vein tõelise harmoonia ja Dão isiksuse väljendus.
Quinta de Barreiros omanik Antonio Canto Moriz, kes oma ettevalmistuselt tegelikult kirurg ning elab Portos, kuid kõik vabad hetked sõidab ta oma veinimajja. Pärinedes farmerite ja viinamarjakasvatajate perekonnast ning olles sügavalt ühenduses Dão piirkonna ja selle veinidega, otsustas ta ise tõsiselt viinamarjakasvatuse ja veinivalmistamsie 1990-ndatel ette võtta. Perekond kasutab endiselt Antonio vanavanaisa ehitatud graniidist viinamarja "taldpressi" ning jätkab traditsioone ka viinamarju tallates. "Vinha Paz" on oma nime saanud Antonio ema järgi, kelle neiupõlve nimi oli Maria de Paz Othon. Vinha Paz tähendab tõlkes "rahu viinapuuaed". Sellesse aed apääseb läbi romantilise vana värava, mis kaunistab ka veinipudeli etiketti.
Alates aastast 1996 tomiub korje ja veinivalmistamine Magalhães Coelho valvsa käe all. See on veinimeister, keda peetakse Dão piirkonna veinide taassünni autoriks ning ning aastal 2003 pärjati teda “Portugali aasta veinimeister" tiitliga. ” Vinha Paz omakorda on võitnud palju auhindu, ning teda tunnistatakse üheks piirkonna preemiumveinide tootjaks. br>
Viinamarjad on korjatud käsitsi septembri lõpus. Nad suunatakse koheselt suurtesse graniidist "lagare´idesse", kus nad purustatakse traditsioonilisel jalgadega trampimise teel ning jäetakse sinna kestadele matsereeruma. Pärast kestade eemaldamist suunatakse vein prantusse ja ameerika tamme õilistuma 8 kuuks. Vein on osaliselt filtreeritud. Vein on värvuselt sügav rubiinpunane, granaatõunase läikega. Aroom on rikkalik ja keerukas, tunda on küpset ploomi, muraka noote, rosmariini ning kuivanud eukalüpti, männikäbi ja nelki. Maitses on vein esmajoones suurepärases tasakaalus, siidised tanniinid. See sametine ja elegantne vein tõelise harmoonia ja Dão isiksuse väljendus.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.