Champagne Grand Cu küla Aÿ viinamarjaistanduste keskmes peitub perekonna aare: Thesä Ratafia. Kangestatud vein on tehtud 100% Pinot Noir viinamarjast, karakterilt mesine, marmelaadiste nootidega ja kergelt aprikoosine. Maitses on tunda ka magusaid vürtse, mis tulenevad kolme aasta pikkusest vaadilaagerdusest.
Waris-Hubert šampanjamaja asub Côte des Blancs aladel, Grand Cru apellatsiooni külas Avize’s. Täna toimetab majas neljas põlvkond – Stéphane ja Olivier Waris, kes valmistavad isikupäraseid Grand Cru ja Premier Cru šampanjasid. 17-st Champagne Grand Cru külast on Waris-Hubertí perekonnal põlde 5 külas: Avize, Oger, Cramant ja Chouilly Côte des Blancs aladel ning väikese erandina on neil Grand Cru põld ka Aÿ külas Vallée de la Marneís, mis on tuntud just pinot noir poolest. Veinimeister Olivier´il on väga puristlik lähenemine terroir´le kombnineerides biodünaamika ja targa veinivalmsitamise. "See, kes ei tunne väga hästi oma viinapuid, ei saa teha head veini", ütleb Olivier. Umbrohutõrje toimub hobustega maad kündes. Oluline on pinnasele anda õhku - õhus seisneb elu, mikroobid putukad - looduslik mitmekesisus. Seda sügavamale jõuavad omakorda viinapuude juured ja väljendavad veinides ühe rohkem selle väärika terroir ilu ja komplekssust.
Champagne Grand Cu küla Aÿ viinamarjaistanduste keskmes peitub perekonna aare: Thesä Ratafia. Kangestatud vein on tehtud 100% Pinot Noir viinamarjast, karakterilt mesine, marmelaadiste nootidega ja kergelt aprikoosine. Maitses on tunda ka magusaid vürtse, mis tulenevad kolme aasta pikkusest vaadilaagerdusest.
Waris-Hubert šampanjamaja asub Côte des Blancs aladel, Grand Cru apellatsiooni külas Avize’s. Täna toimetab majas neljas põlvkond – Stéphane ja Olivier Waris, kes valmistavad isikupäraseid Grand Cru ja Premier Cru šampanjasid. 17-st Champagne Grand Cru külast on Waris-Hubertí perekonnal põlde 5 külas: Avize, Oger, Cramant ja Chouilly Côte des Blancs aladel ning väikese erandina on neil Grand Cru põld ka Aÿ külas Vallée de la Marneís, mis on tuntud just pinot noir poolest. Veinimeister Olivier´il on väga puristlik lähenemine terroir´le kombnineerides biodünaamika ja targa veinivalmsitamise. "See, kes ei tunne väga hästi oma viinapuid, ei saa teha head veini", ütleb Olivier. Umbrohutõrje toimub hobustega maad kündes. Oluline on pinnasele anda õhku - õhus seisneb elu, mikroobid putukad - looduslik mitmekesisus. Seda sügavamale jõuavad omakorda viinapuude juured ja väljendavad veinides ühe rohkem selle väärika terroir ilu ja komplekssust.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.